Έρχεται το iPhone 7s Pro με οθόνη OLED στις 5,8 ίντσες

by George Polyzos • On 09-03-2016 • AT 2:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-6s-01

Αν για πολλούς οι 5,5 ίντσες του iPhone 6S Plus ήταν υπερβολή, η Apple ίσως έχει διαφορετική γνώμη μιας και φέρεται να σχεδιάζει τη δημιουργία μίας έκδοσης του μελλοντικού iPhone 7 με οθόνη 5,8 ιντσών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα DigiTimes η Apple πρόκειται να παρουσιάσει το 2017 μία νέα συσκευή με ακόμη μεγαλύτερη οθόνη, στις 5,8 ίντσες, η οποία θα φέρει την ονομασία iPhone 7S Pro.

Αυτό σημαίνει ότι η αμερικανική εταιρεία, το 2017, θα λανσάρει μία σειρά συσκευών που θα αποτελείται από τρία μέλη, με εναλλακτικά μεγέθη οθόνης: το iPhone 7s στις 4,7 ίντσες, το iPhone 7s Plus στις 5,5 ίντσες και το iPhone 7s Pro με την φημολογούμενη οθόνη στις 5,8 ίντσες.

Πάντως στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για την πιθανότητα παρουσίασης της επίμαχης συσκευής μεμονωμένα ένα χρόνο αργότερα, δηλαδή το 2018, μαζί με το πολύ μακρινό iPhone 8.

Η δεύτερη σημαντική είδηση από το δημοσίευμα του DigiTimes αφορά το είδος της οθόνης του iPhone 7s Pro η οποία αναφέρεται ότι θα είναι τεχνολογίας OLED. Με τον τρόπο αυτό πιστώνεται μεγαλύτερη αξιοπιστία σε προηγούμενες φήμες που θέλουν την Apple να εγκαταλείπει τις LED οθόνες τα επόμενα χρόνια.

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ενδέχεται το iPhone 7s Pro να μην υπάρξει ποτέ, ωστόσο η αναφορά στις οθόνες OLED δείχνει να έχει ψήγμα αλήθειας αφού εμφανίζεται σαν φήμη όλο και πιο συχνά και από εναλλακτικές πηγές πληροφόρησης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons