Η Foxconn παράγει 500.000 iPhone 5S την μέρα

by Stefanos Kofopoulos • On 27-11-2013 • AT 7:47 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Foxconn παράγει 500.000 iPhone 5S την μέρα

Αύξηση της παραγωγής του iPhone 5S και μείωση της παραγωγής του iPhone 5C, είναι το μυστικό της επιτυχίας στην Foxconn. Στελέχοι της Κινεζικής εταιρείας που κατασκευάζει τα iPhone 5S δήλωσαν ότι η παραγωγή έχει φτάσει σε νούμερα ρεκόρ.

Τα στοιχεία από την κυκλοφορία και διαθεσιμότητα του iPhone 5S στην Αμερική φαίνεται να συμφωνούν με τις ανώνυμες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα. Η Foxconn έχει φτάσει πλέον σε ρυθμό παραγωγής 500.000 iPhone 5S την ημέρα, μετά την μείωση της παραγωγής του iPhone 5C που φαίνεται να εισηγήθηκε η Apple.

Κάθε iPhone 5S απαιτεί περίπου 600 εργάτες για να περάσει από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου και να είναι έτοιμο προς πώληση στο κουτί του. Αντίθετα το iPhone 5 και το iPhone 5C απαιτούν περίπου 500 εργάτες για την ολοκλήρωση της παραγωγής τους.

Με 40% των κερδών της Foxconn να προέρχονται μόνο από την Apple, η Κινέζικη εταιρεία έχει κάθε λόγο να θέλει να αυξήσει την παραγωγή. Μέχρι σήμερα η ζήτηση iPhone 5S σε όλο τον κόσμο ξεπερνάει κατά πολύ την δυνατότητα παραγωγής με τις λίστες αναμονής να αυξάνονται συνεχώς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αγορά της Ινδίας αλλά και της Ελλάδας όπου το στοκ από iPhone 5S εξαντλείται σε μερικές μέρες μετά την παραλαβή.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είδαν & αποείδαν στην Αpple με το 5c & ‘έπεσαν με τα μούτρα’ στο 5s. Aπόλυτα λογικό…

    • Ας μην βιαζόμαστε, δεν ξέρουμε πωλήσεις

  2. … και ταυτόχρονης εμπορικής αποτυχίας και μείωσης παραγωγής του 5C

  3. “Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αγορά της Ελλάδας όπου το στοκ από iPhone 5S εξαντλείται σε μερικές μέρες μετά την παραλαβή”.

    Έτσι για να μην νομίζουν κάποιοι ότι στην ελλάδα υπάρχει κρίση…

Top

Show Buttons
Hide Buttons