Σύγκριση κάμερας iPhone 5S με True Tone flash vs Nokia Lumia 1020 vs Sony Xperia Z1

by Stefanos Kofopoulos • On 23-09-2013 • AT 6:17 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Σύγκριση κάμερας iPhone 5S με True Tone flash vs Nokia Lumia 1020 vs Sony Xperia Z1

Το νέο iPhone 5S χρησιμοποιεί dual LED flash με διαφορετικό χρώμα ή αυτό που η Apple ονομάζει True Tone flash. Η φωτογραφική σύγκριση με το Nokia Lumia 1020 και το ολοκαίνουριο Sony Xperia Z1 ήταν μοιραίο να γίνει.

iPhone 5S με True Tone flash VS Nokia Lumia 1020 και Sony Xperia Z1

Η κάμερα του iPhone 5S παρέμεινε στην ανάλυση των 8 megapixel αλλά απέκτησε μεγαλύτερα pixels, νέο φακό και φυσικά το True Tone flash. Η Apple επέλεξε να μην μπει στην λογική των περισσότερων megapixels αλλά να βελτιώσει την ποιότητα της φωτογραφίας αλλάζοντας άλλες παραμέτρους. Μεγάλωσε τα pixels ώστε το iPhone 5S να απορροφά περισσότερο φως (όπως πρώτη έκανε η HTC στο HTC One) και πρόσθετε το νέο διπλό LED flash που μπορεί να δημιουργήσει 1000 διαφορετικά είδη φωτός ώστε η φωτογραφία να έχει όσο το δυνατόν πιο φυσικό χρώμα, ειδικά στο δέρμα.

Το Nokia Lumia 1020 χρησιμοποιεί αισθητήρα 41 megapixel και Xenon Flash ενώ το ολοκαίνουριο Sony Xperia Z1 έχει κάμερα 20.7 megapixel με αισθητήρα Exmor RS και LED φλας.

Η σύντομη δοκιμή σε πορτραίτο με την χρήση φλας δείχνει ότι το iPhone 5S με True Tone flash αποτυπώνει και παράγει τα πιο φυσικά χρώματα σε σύγκριση με το Nokia Lumia 1020 και Sony Xperia Z1. Οι φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση είναι διαθέσιμες εδώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όντως, η φωτογραφία του 5S είναι χρωματικά καλύτερη. Αυτό κι αν είναι έκπληξη!

  2. Αξίζουν συγχαρητήρια στην apple γιατί κυνηγάει την ουσία και οχι της εντυπώσεις .

  3. στην συγκεκριμενη “σκηνη” τα 1020-808 ΔΕΝ χρειαζοντε φλας. λαθος του φωτογραφου, -> λαθος εντελει συγκριση.

  4. Εμένα πάντως μου αρέσει περισσότερο η φωτογραφία που βγάζει το Lumia..

  5. Μου αρέσει εννοείται η φωτογραφία του iPhone 5s πολύ περισσότερο απο των άλλων δεν φθουράνε ούτε τόσο δα μπροστά στη κάμερα του θεϊκού iPhone 5s

  6. Η apple είναι η πρώτη εταιρεία σε όλο τον κόσμο και τα iPhone της τα ενισχύουν με τέλεια κάμερα οπότε καλά θα κάνουν να το πάρουν απόφαση όσοι σκάνε απο ζήλεια

  7. πως ειναι “τελεια καμερα” χωρις την υπαρξη ζουμ ; ποιασε δουλεψε το νοκια 808(καμερα), και μετα μιλα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons