Χρυσό iPhone 5S teardown, Touch ID με μεγαλύτερη μπαταρία και όλες οι βίδες

by Stefanos Kofopoulos • On 20-09-2013 • AT 1:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Χρυσό iPhone 5S teardown, Touch ID με μεγαλύτερη μπαταρία και όλες οι βίδες

Το χρυσό iPhone 5S στο γνωστό teardown ή αλλιώς ξεκοίλιασμα από τα καλά παιδιά του iFixit. Δεν έχει σημασία το χρυσό χρώμα του iPhone 5S αλλά το εσωτερικό του. Εκεί επικεντρώνεται άλλωστε και το teardown με φωτογραφίες και video.

Οι εξωτερικές αλλαγές είναι μικρές σε σύγκριση με το iPhone 5. Το iPhone 5S πωλείται πλέον σε διαφορετικά χρώματα, έχει dual LED flash για 1000 μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς κάτι που η Apple ονομάζει True Tone Flash και νέο home button με Touch ID αισθητήρα για αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Κάπου εδώ τελειώνουν οι εξωτερικές διαφορές μεταξύ iPhone 5 και iPhone 5S και η κατάσταση αρχίζει να σοβαρεύει στο εσωτερικό.

iPhone 5S: 4G LTE Download Speed και Touch ID για δαχτυλικα αποτυπωματα – μεγαλυτερη ασφαλεια

Κεντρικός επεξεργαστής ο νέος Apple A7 64-bit CPU με M7 συνεπεξεργαστή, μεγαλύτερη μπαταρία, νέα ηλεκτρονικά στην κάμερα των 8 megapixel με μεγαλύτερα pixels και Touch ID για δαχτυλικά αποτυπώματα.

Οι επιδόσεις του νέου επεξεργαστή Apple A7 είναι δύο φορές καλύτερες στην CPU και την GPU σε σύγκριση με το iPhone 5. Το iPhone 5S δεν είναι μόνο γρηγορότερο σε σύγκριση με το iPhone 5 αλλά έχει και παρόμοια ή καλύτερα διάρκεια μπαταρίας με μεγαλύτερη κάλυψη σε δίκτυα 4G LTE για όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα το iPhone 5S και iPhone 5C με 4G LTE έρχονται από την Cosmote στον Οκτώβριο 2013 και αργότερα και από την Vodafone. Σκοπός της Apple είναι να πουλάει τα δύο νέα iPhone 5S και iPhone 5C σε 100 χώρες μέχρι το τέλος του 2013.

Χρυσό iPhone 5S teardown, Touch ID με μεγαλύτερη μπαταρία και όλες οι βίδες

iPhone 5S με Apple A7 64-bit CPU και M7 co-processor

Στο iPhone 5S teardown οι άνθρωποι του iFixit δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το M7 chip κάτι που σημαίνει ότι η Apple έχει ενσωματώσει τα ηλεκτρονικά μέσα στον Apple A7 ή απλά χρησιμοποίησε τον τίτλο M7 για λόγους marketing και απλότητας. Σε κάθε περίπτωση αυτό που μετράει είναι ότι “το νέο M7 chip” αναλαμβάνει να αναλύσει και να υπολογίσει διάφορα πράγματα χωρίς να επικοινωνεί και να απασχολεί τον κεντρικό επεξεργαστή Apple A7. Το αποτέλεσμα του διαχωρισμού είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Χρυσό iPhone 5S teardown, Touch ID με μεγαλύτερη μπαταρία και όλες οι βίδες

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons