iPhone 5S σε νέα χρώματα και φωτογραφίες από εξαρτήματα

by Stefanos Kofopoulos • On 16-05-2013 • AT 7:14 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

iPhone 5S σε νέα χρώματα και φωτογραφίες από εξαρτήματα

Το νέο iPhone 5S έρχεται το φθινόπωρο και για πρώτη φορά βλέπουμε φωτογραφίες των νέων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων αλλά και των πιθανών νέων χρωμάτων που θα έχει το iPhone 5S. Ίδια εξωτερική εμφάνιση με το iPhone 5 αλλά με σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό.

Η Apple ετοιμάζει το νέο iPhone 5S, αν τελικά δεν είναι το νέο iPhone 6, με σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό του τηλεφώνου. Ταχύτερος επεξεργαστής, νέα κάμερα, νέο ηχείο, νέο μοτέρ για την δόνηση και πιθανότατα χώρο για επιπλέον εξαρτήματα όπως reader για ανάγνωση δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Ίσως το πιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό που θα αντιληφθούν όλοι είναι η αλλαγή στα χρώματα του iPhone. Μέχρι σήμερα το iPhone ήταν διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό. Με την παρουσίαση του iPhone 5S η Apple επέλεξε νέους χρωματικούς συνδυασμούς, Black & Slate και White & Silver.

Μειωση κοστους, χωρος για ηλεκτρονικα αναγνωρισης αποτυπωματων;

iPhone 5S σε νέα χρώματα και φωτογραφίες από εξαρτήματα

Φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να δούμε το iPhone 5S σε επιπλέον χρωματικούς συνδυασμούς. Η θήκη για την κάρτα SIM που έγινε leaked μαζί με τα νέα εξαρτήματα του iPhone 5 δείχνει δύο νέα χρώματα που μοιάζουν με γκρι και χάλκινο. Σημαντική επίσης λεπτομέρεια είναι ότι τα νέα SIM tray του iPhone 5S είναι πιο λεπτά από τα τις θήκες για την κάρτα SIM του iPhone 5.

Γιατί η Apple θέλει να αλλάζει τόσο πολύ το εσωτερικού του iPhone 5S; Ένας λόγος μπορεί να είναι η απλοποίηση της διαδικασίας παραγωγής και άρα του κέρδους από κάθε iPhone 5S που βγαίνει από το εργοστάσιο. Υπάρχει επίσης η θεωρία ότι η Apple θέλει να κερδίσει χώρο ώστε να προσθέσει επιπλέον ηλεκτρονικά στο iPhone 5S όπως για παράδειγμα το φημολογούμενο fingerprint reader για αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Υπομονή και θα μάθουμε σύντομα περισσότερα για το iPhone 5S και το νέο flat design στο ολοκαίνουριο iOS 7 λειτουργικό. Για το iOS 7 τα νέα θα έρθουν σε ένα μήνα περίπου κατά την διάρκεια του WWDC 2013. Για το iPhone 5S ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω.

iPhone 5S σε νέα χρώματα και φωτογραφίες από εξαρτήματα

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δυστυχώς το Apple έχει μείνει πίσω ενώ το Google με το Android και η Samsung με τα φανταστικά ζμαρτφοουνς έχουν δημιουργήσει εξαιρετικές βάσεις για την περεταίρτω καταστροφή του Apple. Αν κοιτάξει κανείς τον NASDAC η μετοχή του Apple έχει φτάσει τα 435 δολλάρια από το ιστορικό υψηλό των 702.1 δολλαρίων πέρσι τον Δεκέμβριο. Η πορεία της μετοχής αντικατοπτρίζει απόλυτα όχι μόνο την έλλειψη εμπιστοσύνης από τους επενδυτές αλλά και το γενικό κλίμα που επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών που βλέπουν ότι τα προιόντα του Apple έχουν μείνει απόλυτα στάσιμα (ειδικά στο κομμάτι του design οπου κέρδιζαν κατά κράτος).

  • Ε τι να λέμε τώρα… Άλλωστε όλοι μείναμε με το στόμα ανοιχτό από το καινοτόμο design του S4.

 2. Αρα αν κατάλαβα καλά θα βγουν δύο νέοι συνδυασμοί στους οποίους ο ένας θα είναι άσπρος ζαχαρί και ο δεύτερος μαύρος γκρι. Ενδιαφέρον ακούγεται να το δούμε και σαν τελικό αποτέλεσμα.

  • Λέγεται ότι θα βγουν πάνω από δύο νέα χρώματα και πιθανότατα και δύο διαφορετικά iPhone. Το iPhone 5S και το μικρό.

   • Είχα γράψει και κάπου αλλού… Είχα μία συνομιλία με έναν υπάλληλο της apple που δουλεύει ως jr operations research analyst στην apple, eu hq.

    Τον ρώτησα διάφορα για το iphone και ήταν διστακτικός. Μου είπε πως στα σχέδια έχουν έτοιμα μοντέλα για 3 χρόνια, minor touches προστίθενται όταν κλείνουν deals.

    Του είπα για την τιμή, μου είπε όμως πως είναι σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη λόγω όλων των updates που λαμβάνει και υποστηρίζει το οικοσύστημα. Έχουν μεγάλες πιέσεις από τους μετόχους να αυξήσουν την γκάμα όπως έγινε με το ipad mini αλλά η ζημιά είναι μεγάλη. Σε μεγάλο βαθμό η τιμή αντιπροσωπεύει ένα όνομα, ένα brand, ένα potential το οποίο φυσικά σε καλύπτη με καλό aftersales ώστε να μην αισθάνεσαι αδικημένος.

    Δεν υπάρχουν σχέδια για μικρό σύντομα, προσπαθούν να έρθουν σε συνεργασίες με τις εταιρίες κινητής για να δίνουν παλαιότερα μοντέλα σε καλύτερες τιμές. Είναι ένα σίγουρο μοντέλο πωλήσεων που ξεστοκάρει συνάμα κρατάει το fragmentation χαμηλό. Θεωρεί και ο ίδιος πως πρόκειται για το καλύτερο smartphone που έχει φτιαχτεί και πως η επιτυχία έρχεται με ένα σωστό στημένο πακέτο (appstore, content etc). Ανταγωνισμός δεν αισθάνονται στο σχεδιαστικό τμήμα να υφίσταται από πλευράς samsung, η samsung πειραματίζεται με το galaxy s4 αλλά όσο μένει δέσμια του android αντιμετωπίζει πολλά από τα προβλήματα. Οι επενδυτές μόνο βλέπουν νούμερα και δεν καταλαβαίνουν από ιστορικά κλπ

    Αυτά δεν ξέρω αν αξίζει να τον πιστέψω αλλά μίλησε με αρκετή ειλικρίνεια. so για μένα, no iphone mini

   • Συμφωνώ, μικρότερο και φθηνότερο iPhone υπάρχει και λέγεται iPhone 4 που είναι δωρεάν στην Αμερική.

Top

Show Buttons
Hide Buttons