Νέες φωτογραφίες από iPhone 5S και iPhone mini

by Stefanos Kofopoulos • On 09-07-2013 • AT 8:58 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Νέες φωτογραφίες από iPhone 5S και iPhone mini

Ακόμα μια φωτογραφία από το υποτιθέμενο και ακυκλοφόρητο iPhone 5S και iPhone mini. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που έχουμε δει και γνωρίζουμε ήδη για τα δύο smartphones της Apple.

Το πολύχρωμο πίσω μέρος του iPhone mini σε κόκκινο, κίτρινο, λευκό, μπλε και πράσινο και το αλουμινένιο σώμα του iPhone 5S που είναι πανομοιότυπο με αυτό του iPhone 5. Οι φωτογραφίες ακολουθούν πιστά ό,τι ακριβώς έχουμε δει πολλές φορές μέχρι σήμερα.

iPhone mini vs iPhone 5S

Το iPhone mini ή budget iPhone θα είναι πολύχρωμο και με οθόνη μικρότερη από 4 ίντσες. Το iPhone 5S θα έχει ακριβώς το ίδιο design με το iPhone 5 με την μόνη, ως τώρα, γνωστή διαφορά στο υποτιθέμενο διπλό LED φλας στην κάμερα. Το iOS 7 είναι ήδη διαθέσιμο στην τρίτη δοκιμαστική έκδοση και αναμένεται προς το τέλος του καλοκαιριού ή αρχές Σεπτεμβρίου. Την ίδια ακριβώς περίοδο που η Apple λέγεται ότι θα παρουσιάσει το iPhone 5S και το νέο budget iPhone.

Θα αγοράζατε το νέο πολύχρωμο iPhone ή περιμένετε για την σημαντική αναβάθμιση στο hardware του iPhone 5S;

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το smartphone έχει χάσει εδώ και μερικά χρόνια το status της τεχνολογίας αιχμής. Η αγορά έχει ωριμάσει καί ειναι πλέον ένα εργαλείο καθημερινότητας. Πολύ σοφή η επιλογή να λανσάρει ένα φθηνότερο iphone αυτή την περίοδο. Τα 700 ευρώ για μία συσκευή που κάνει πλέον πολύ λίγα παραπάνω από μια συσκευή των 350ευρω (iphone 5 vs nexus 4 πχ.) δεν δικαιολογούνται. Θα το τιμήσω δεόντως το iphone budget ή όπως αλλιώς λέγεται. Τι χρώμα όμως άραγε…

  2. Πόσο δίκιο έχεις Βαγγέλη. Πάντως το φθηνό θα τιμήσω και εγώ σε πράσινο :-)

Top

Show Buttons
Hide Buttons