Ιαπωνία: το 76% αγοράζει iPhone 5S και iPhone 5C

by Stefanos Kofopoulos • On 28-11-2013 • AT 3:24 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ιαπωνία: το 76% αγοράζει iPhone 5S και iPhone 5C

Οι Ιάπωνες αγαπάνε πολύ τα iPhone 5S και iPhone 5S. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την εταιρεία ερευνών Kantar, τον Οκτώβριο 2013 το 76% των Ιαπώνων αγόρασαν το iPhone 5S και iPhone 5C.

Φαίνεται ότι η στρατηγική της Apple για διευρυμένες συνεργασία με την NTT DoCoMo αποδίδει τα αναμενόμενα. Η μεγαλύτερη εταιρείας κινητής τηλεφωνίας της Ιαπωνίας πουλάει τα iPhone 5S και iPhone 5C από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας τους. Στα νέα smartphones που πούλησε η NTT DoCoMo το 61% ήταν iPhone 5S και iPhone 5C, αφήνοντας περιθώρια για επιπλέον βελτίωση των πωλήσεων σε ολόκληρη την Ιαπωνία.

Η Apple έχει ήδη αυξήσει την παραγωγή iPhone 5S για να καλύψει την μεγάλη ζήτηση σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα σε σημαντικές και μεγάλες αγορές όπως η Ιαπωνία και η Ινδία. Ήδη η Foxconn παράγει 500.000 νέα iPhone 5S καθημερινά, ρεκόρ παραγωγικότητας για την εταιρεία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε αντίθεση με τους Αμερικάνους που τιμούν δεόντως το εγχώριο προ’ι’όν τους(iPhone), oι Ιάπωνες το αντίστοιχο δικό τους(Sony), διαπιστώνω(με τα ποσοστά που αναφέρεις), ότι το έχουν ψιλο——-!!!…

Top

Show Buttons
Hide Buttons