Φωτογραφία iPhone 5S, iPad mini 2 και iPad 5 (iPad Air) με Touch ID

by Stefanos Kofopoulos • On 22-10-2013 • AT 10:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Φωτογραφία iPhone 5S, iPad mini 2 και iPad 5 με Touch ID

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του iPad 5 και iPad mini 2 κυκλοφορεί φωτογραφία που δείχνει τα δύο νέα iPads παρέα με το iPhone 5S μαζί.

ΝΕΟ: Το iPad 5ης γενιάς έχει νέο όνομα, iPad Air και Apple A7 64-bit CPU

Κυκλοφορια iPad mini 2 και iPad 5 με Touch ID στην Ελλαδα συντομα με τιμη ιδια με τα υπαρχοντα iPad 4 και iPad mini

Αν πιστέψουμε ότι η φωτογραφία είναι αληθινή δύο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν. Για πρώτη φορά η Apple παρουσιάσει iPad και iPhone που μοιράζονται το ίδιο design language και μοιάζουν τόσο πολύ. Για πρώτη φορά επίσης το iPad 5 θα αποκτήσει αισθητήρα ανίχνευσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID όπως ακριβώς το iPhone 5S. Αυτό σημαίνει ότι το iPad mini 2 θα περιμένει στην σειρά για την νέα έκδοση με Touch ID και πιθανότατα για Retina Display.

Είναι ξεκάθαρο ότι το design των δύο νέων iPad mini 2 και iPad 5 με Touch ID μοιάζει απίστευτα, όπως ήδη γνωρίζαμε. Είναι όμως η πρώτη φορά που βλέπουμε iPad mini 2 και iPad 5 μαζί με το iPhone 5S. Μικρότερο bezel περιμετρικά της οθόνης του iPad 5, επεξεργαστής Apple A7 64-bit, M7 chip και φυσικά Touch ID.

Το πιθανότερο είναι το iPad mini 2 να αναβαθμιστεί σε επεξεργαστική ισχύ χρησιμοποιώντας τον Apple A6 του iPhone 5 χωρίς όμως Retina Display. Καλύτερη FaceTime κάμερα για βελτιωμένες φωτογραφίες και βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού θεωρείται δεδομένο νέο χαρακτηριστικό όπως και το νέο iOS 7.0 λειτουργικό.

Φήμες λένε ότι η Apple θα ανακοινώσει το iOS 7.1 μαζί με τα νέα iPad mini 2 και iPad 5 με Touch ID. Είναι πιθανό το iPad 5 να κυκλοφορήσει σε χρυσό χρώμα όπως και το iPhone 5S. Η κυκλοφορία των νέων iPad mini 2 και iPad 5 με Touch ID στην Ελλάδα αναμένεται σύντομα με τιμή ίδια με τα υπάρχοντα μοντέλα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons