Το iPhone 5S φέρνει την Apple στο Top 5 κατασκευαστών smartphones στην Κίνα

by Stefanos Kofopoulos • On 06-11-2013 • AT 3:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το iPhone 5S φέρνει την Apple στο Top 5 κατασκευαστών smartphones στην Κίνα

Οι πωλήσεις του iPhone 5S στην Κίνα πάνε καλά. Τόσο καλά ώστε η Apple να βρεθεί στην πέμπτη θέση των κατασκευαστών smartphones που πουλάνε κινητά στην τεράστια αγορά της Κίνας.

Η κυκλοφορία του iPhone 5S και του iPhone 5C έγινε για πρώτη φορά ταυτόχρονα στις μεγάλες αγορές και στην Κίνα. Οι Κινέζοι είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν το χρυσό iPhone 5S αλλά και τα άλλα μοντέλα, πρώτοι στον κόσμο, χωρίς να περιμένουν για το επόμενο κύμα κυκλοφορίας iPhone 5S, όπως για παράδειγμα έγινε στην Ελλάδα.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η Apple έπιασε το 8% της Κινεζικής αγοράς με αύξηση 32% σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν. Πρωταθλητής στην χώρα και την αύξηση πωλήσεων παραμένει η Samsung. Οι Κινέζοι αγοράζουν το iPhone 5S από τα Apple Store αλλά και το site της Apple που δείχνει όλα τα μοντέλα να έχουν χρόνο αναμονής 2-3 εβδομάδων, ενδεικτικό της μεγάλης ζήτησης του iPhone 5S και της αδυναμίας της Apple να αυξήσει την παραγωγή. Σε αντίθεση με το iPhone 5S, η Apple έχει να πουλήσει πολλά iPhone 5C. H Apple ανακοίνωσε ότι πούλησε 33.8 εκατομμύρια iPhone το 4ο οικονομικό τρίμηνο της εταιρείας και ετοιμάζεται για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2013.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons