Ξεκίνησε η παραγωγή iPhone 5S, η Foxconn προσλαμβάνει εργάτες

by Stefanos Kofopoulos • On 15-04-2013 • AT 7:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ξεκίνησε η παραγωγή iPhone 5S, η Foxconn προσλαμβάνει εργάτες

Apple και Foxconn ξεκινάει την παραγωγή του iPhone 5S. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εργοστάσια της Foxconn προσλαμβάνουν ξανά κόσμο κατά χιλιάδες, ώστε να αυξηθεί η παραγωγή του iPhone 5S που αναμένεται σε λίγο καιρό.

Foxconn ετοιμαζεται για το iPhone 5S

Επίσημα η Foxconn δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες. Αναφέρει μόνο ότι η εταιρεία προσλαμβάνει εργαζόμενους για να καλύψει τις εποχιακές ανάγκες των συνεργατών της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Foxconn προσλαμβάνει 10.000 νέους εργάτες κάθε εβδομάδα ώστε να καλυφθούν τα κενά στην γραμμή παραγωγής του iPhone 5 αλλά και να προχωρήσει η κατασκευή του iPhone 5S.

Αναλυτές προβλέπουν ότι το iPhone 5S θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2013 και πιο συγκεκριμένα κοντά στον Ιούνιο 2013. Μέχρι τότε η Apple πρέπει να καλύψει τις όποιες αδυναμίες στην παραγωγή του iPhone 5 και να ετοιμάσει το νέο iOS 7.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Εξαρτήματα από το υποτιθέμενο iPhone 5S

Ιδανικά θα μάθουμε περισσότερα καθώς περνάνε οι εβδομάδες. Όλο και κάποιες φωτογραφίες και leaks θα βγουν στην δημοσιότητα για εξαρτήματα του iPhone 5S αλλά και λεπτομέρειες για την κατασκευή του. Εμφανισιακά το iPhone 5S αναμένεται να είναι ίδιο με το iPhone 5. Οι βελτιώσεις θα αφορούν το εσωτερικό, με νέο επεξεργαστή και όχι μόνο. Είναι πιθανό το iPhone 5S μα κυκλοφορήσει παράλληλα με το iOS 7.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons