iPhone 5S, φωτογραφίες με διπλό LED φλας και μεγαλύτερη μπαταρία

by Stefanos Kofopoulos • On 21-06-2013 • AT 2:02 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

iPhone 5S, φωτογραφίες με διπλό φλας και μεγαλύτερη μπαταρία

Το iPhone 5S είναι γεγονός, τουλάχιστον σε leaked φωτογραφίες που υπόσχονται ότι είναι αληθινές. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για πρωτότυπο ή την τελική έκδοση του iPhone 5S. Τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία δείχνουν ότι είναι αληθινό.

Συγκρίνοντας τις πρόσφατες leaked φωτογραφίες από το motherboard του iPhone 5S, φαίνεται ότι πρόκειται για το πραγματικό νέο iPhone 5S. Ο επεξεργαστής βρίσκεται στην μέση του board και οι συνδέσεις τις πλακέτας στο επάνω μέρος φαίνονται τοποθετημένες κάθετα, σε αντίθεση με την οριζόντια διάταξη του iPhone 5.

Η μπαταρία του iPhone 5S της φωτογραφίας έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το iPhone 5. Το νέο νούμερο είναι 5.92 Whr σε αντίθεση με την μπαταρία 5.45 Whr που βρίσκουμε στο iPhone 5. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Apple θα ανακοινώσει μεγαλύτερους χρόνους ομιλίας και αναμονής ή χρειάζεται το επιπλέον ρεύμα για να καλύψει τις ανάγκες των νέων ηλεκτρονικών και του νέου επεξεργαστή.

Dual LED flash στην καμερα του iPhone 5S

iPhone 5S, φωτογραφίες με διπλό φλας και μεγαλύτερη μπαταρία

Εμφανής είναι η προσθήκη του διπλού LED φλας στην κάμερα του iPhone 5S. Ο λόγος είναι μάλλον απλός. Το iPhone 5S θα έχει περισσότερο φως και μεγαλύτερο φακό για τις δύσκολες νυχτερινές λήψεις που ο ανταγωνισμός χρησιμοποιεί PureView τεχνολογία.

Όπως είναι αναμενόμενο, το iPhone 5S θα είναι το ίδιο εξωτερικά με το iPhone 5, εκτός από την μικρή διαφορά στο πίσω μέρος με το διπλό LED φλας. Οι βελτιώσεις στον επεξεργαστή και οι φήμες για ενσωμάτωση fingerprint reader για δακτυλικά αποτυπώματα δεν φαίνεται να είναι ορατές στο motherboard του iPhone 5S. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για τις αρχές Σεπτεμβρίου 2013, όταν η Apple ανακοινώσει επίσημα το νέο iPhone 5S μαζί με την τελική έκδοση του iOS 7.

Η μπαταρια του iPhone 5S φτανει τα 5.92Whr για μεγαλυτερες επιδοσεις και χρονο ομιλιας

iPhone 5S, φωτογραφίες με διπλό φλας και μεγαλύτερη μπαταρία

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. τι λες ρε παιδακι μου…dual flash εν ετη 2013… αυτο θα πει πρωτοπορια και καινοτομια!!! χαχαχαχα τρεχατε να το παρετε ζομπι!

  • Χαχαχα, τελικά κάτι ήξερε η Nokia με την διαφήμιση με τα ζόμπι και τις φωτογραφίες με φλας!

 2. Εμένα κάτι μου λέει ότι όλο αυτό γίνεται για να έρθει κάτι πολύ δυνατό…
  και εξηγούμαι: Αν και χρήστης iMac, iPhone, iPad, AppleTV ακόμα νιώθω ότι υπάρχουν πολλά μείον στο πώς αλληλεπιδρώ με όλες αυτές τις συσκευές. Πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσα να δώ ένα ωραίο ενσωματωμένο πρόγραμμα με skeumorphic design να μου δείχνει με εξώφυλλα Blu-ray τις ταινίες που έχω αποθηκευμένες μέσα στο NAS μου….????

  Επειδή ακριβώς ελλείψεις αυτού του είδους σε διαφορετικά σημεία και πράγματα έχουνε πολλοί χρήστες ανα τον κόσμο, η Apple θα κάνει ένα γερό come back και θα εκπλήξει. Και το πιστεύω αυτό διότι ξέρω οτι μπορεί. Και οι άλλες εταιρείες μπορούν. Είμαι σίγουρος, αλλά όχι όπως η Apple ξέρει και μπορεί.

  Αν το iPhone 5S, X, L, XXl δεν ξέρω πώς θα το πούμε (σιχαίνομαι τους πολλούς χαρακτήρες σε ένα τέτοιο brand name – lifestyle αντικείμενο) είναι σαν το iPhone 5 τότε θεωρώ ότι θα φάει σφαλιάρα δυνατή και για να πούμε του στραβού το δίκιο τη χρειάζεται.

  Νιώθω ήδη πολύ απογοητευμένος απο το iOS 7 επειδή το μοναδικό απο τα ήδη πολλά πράγματα που με τραβούσε να αγοράσω iPhone, το λειτουργικό σαν εμφάνιση, θανατώνεται στο βωμό της αλλαγής προκειμένου να αποδείξουμε τι? ότι μπορούμε να αλλάξουμε? οκ αλλα να μπορούμε να αλλάξουμε προς τη σωστή κατεύθυνση βρε αδερφέ…Αυτό δεν λέγεται αλλαγή…λέγεται σας δείχνω πώς ήταν το iOS όταν πρωτοσυλήφθηκε σαν ιδέα πρίν απο 9 χρόνια. (πλάκα πλάκα τόσα έχουν περάσει απο την – λογικά μιλώντας πάντα – πρώτη σύλληψη του iOS)…

  Είδωμεν…

Top

Show Buttons
Hide Buttons