Το iPhone 5 υπεύθυνο για τις μισές πωλήσεις iPhone, δεύτερο το iPhone 4S

by Stefanos Kofopoulos • On 23-07-2013 • AT 4:53 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το iPhone 5 υπεύθυνο για τις μισές πωλήσεις iPhone, δεύτερο το iPhone 4S

Το iPhone 5 πουλάει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone στην αγορά αυτή την στιγμή. Σύμφωνα με τα στοιχεία από την εταιρεία Consumer Intelligence Research Partners οι πωλήσεις iPhone 5 έφτασαν το 52% τον Ιούνιο 2013 στις συνολικές πωλήσεις iPhone.

Οι καταναλωτές προτιμούν το iPhone 5 περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone. Το ποσοστό πωλήσεων του iPhone 5 έφτασε το 52% τον Ιούνιο 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της Consumer Intelligence Research Partners. Δεύτερο το iPhone 4S με ποσοστό 30% και τρίτο το iPhone 4 με μερίδιο 18%. Με την αναβάθμιση στο νέο iOS 7 όλοι οι κάτοχοι iPhone 5, iPhone 4S και iPhone 4 θα έχουν την δυνατότητα να φρεσκάρουν το κινητό τους.

Φυσικά όσοι περιμένουν να αναβαθμιστούν στο iPhone 5S θα έχουν την ευκαιρία πολύ σύντομα, αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού. Ίσως για αυτό η Apple να καθυστερεί τόσο και να ετοιμάζει και το νέο, λίγο φθηνότερο, iPhone mini που έχουμε δει σε τόσες πολλές φωτογραφίες. Υπομονή και θα ξέρουμε αρχές Σεπτεμβρίου.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν ξέρω αν έβαλες τον τίτλο εννοώντας πως το iphone5 είναι πιο επιτυχημένο σε σχέση με το iphone 4s γιατί κατά την γνώμη μου τα νούμερα μάλλον το αντίθετο λένε

Top

Show Buttons
Hide Buttons