Τα νέα ακουστικά του νέου iPhone 5 ή έτσι λένε

by Stefanos Kofopoulos • On 03-09-2012 • AT 12:53 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Τα νέα ακουστικά του νέου iPhone 5 ή έτσι λένε

Κρατήστε μικρό καλάθι γιατί αυτό που βλέπετε είναι τα ακουστικά του νέου iPhone 5 αλλά μπορεί και να μην είναι τίποτα παραπάνω από ένα διαστημικό ζευγάρι ακουστικά από κάποιο τρίτο κατασκευαστή. Το design ξεφεύγει πολύ από το κλασσικό που έχουν συνηθίσει από την Apple και παρότι όμορφο και προχωρημένο, σε αντίθεση με το design του νέου iPhone 5 από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, τα υποτιθέμενα νέα ακουστικά έχουν ένα πρόβλημα. Είναι πολύ σκληρά για το αυτί.

Νέο iPhone 5 και νέα ακουστικά

Τα νέα ακουστικά του νέου iPhone 5 ή έτσι λένε

Τα σημερινά ακουστικά που χρησιμοποιεί το iPhone είναι απλά άθλια. Παρουσιάστηκαν το 2006 και από τότε έχουν αλλάξει ελάχιστα. Η ποιότητα του ήχου είναι μέτρια και το το πλαστικό κομμάτι περιμετρικά του ηχείου διαλύεται σε λιγότερο από ένα χρόνο. Παρόλα αυτά η Apple έχει τοποθετήσει αυτό το μαλακό κομμάτι, τύπου σιλικόνης στα ακουστικά της, λεπτομέρεια σημαντική για την σταθερότητα του ακουστικού στο αυτί και φυσικά για την άνεση του μουσικόφιλου χρήστη.

Στα υποτιθέμενα ακουστικά που βλέπετε στην φωτογραφία και θα δείτε και στο βίντεο αργότερα, το αντίστοιχο κομμάτι λείπει. Μπορεί να οι γωνίες να είναι τόσο προσεγμένες και το design τόσο μπροστά ώστε το ακουστικό να “κάθεται” καλά στο αυτί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μένει όμως εκεί αφού το υλικό φαίνεται πολύ λείο και στιλπνό για να παραμένει σταθερό σε κινήσεις και ιδρώτα.

Το νέο iPhone 5 σίγουρα θα χρειαστεί νέα ακουστικά. Αν όντως αυτά που βλέπουμε στην φωτογραφία είναι το νέο ζευγάρι που έχει ετοιμάζει η Apple θα το μάθουμε σε περίπου 2 εβδομάδες, στις 12 Σεπτεμβρίου 2012 όπου και αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου κινητού. Μέχρι τότε υπομονή με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά στα leaks που θα δούμε από εδώ και πέρα.

Τα νέα ακουστικά του νέου iPhone 5 ή έτσι λένε

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μου κάνει για Apple Design.. Ειναι τραγικά.. :)

  2. πάντως εμένα μου αρέσουν. απέχει βέβαια από την λογική της apple ”μικρά βήματα κάθε φορά” αλλά είναι όμορφα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons