Περιμένοντας το iPhone 5S ή iPhone 6 οι τιμές του iPhone 5 πέφτουν

by Stefanos Kofopoulos • On 27-05-2013 • AT 1:45 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Περιμένοντας το iPhone 5S ή iPhone6 οι τιμές του iPhone 5 πέφτουν

Οι φήμες και πληροφορίες για το νέο iPhone 5S είναι αντικρουόμενες. Όλοι περιμένουν το νέο iPhone σε μερικές εβδομάδες ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για την παρουσίαση του νέου iPhone 5S ή ακόμα και του iPhone 5 τον Σεπτέμβριο. Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι η τιμή του iPhone 5 μειώνεται.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η τιμή απόκτησης του iPhone 5 έχει μειωθεί σημαντικά μέχρι και 19% σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν. Τα καταστήματα που πουλάνε το iPhone 5 όχι μόνο έχουν ρίξει της τιμές αλλά συνδυάζουν την αγορά του iPhone 5 με εκπτωτικά κουπόνια που μειώνουν ακόμα περισσότερο το συνολικό κόστος αγοράς. Πιθανότατα λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του iPhone 5S που αναμένεται σε νέα χρώματα.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην Αμερική με τα υπέρ καταστήματα Best Buy να προσφέρουν εκπτωτικό κουπόνι αξίας $50 σε όσους αγοράσουν το iPhone 5, iPhone 4S και iPhone 4.

Τα υποτιθεμενα νεα χρωματα του iPhone 5S / iPhone 6 εκτος απο λευκο και μαυρο

Είναι πιθανό οι προσφορές στην τιμή του iPhone 5 να αποτελούν προσπάθεια της Apple και των συνεργατών της να ξεφορτωθούν το στοκ του iPhone 5 λίγο πριν την παρουσίαση του iPhone 5S και την διάθεση στην αγορά. Μπορεί βέβαια όλο αυτό να είναι μια τυχαία συγκυρία λίγο πριν το WWDC 2013 που όλοι περιμένουν να δουν το νέο iOS 7 και φυσικά ένα νέο iPhone 5S ή iPhone 6. Έχουμε ήδη δει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από τα εξαρτήματα του νέου iPhone 5S / iPhone 6 που υποδεικνύουν ότι η Apple πρόκειται να αλλάξει δραστικά το εσωτερικό του νέου iPhone 5S.

Ξέρουμε ήδη ότι η παραγωγή οθονών για το νέο iPhone 5S αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο 2013, προδίδοντας εν μέρη την ημερομηνία ανακοίνωσης και διάθεσης του νέου iPhone 5S ή iPhone 6 μετά το καλοκαίρι. Η Apple είναι γνωστό ότι δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή με ελάχιστο στοκ και σκληρούς όρους διαπραγμάτευσης ώστε να πετύχει τις καλύτερες τιμές και ημερομηνίες παραγωγής. Όσο ο Steve Jobs ήταν CEO της Apple, την δουλειά αυτή είχε αναλάβει ο Tim Cook. Τώρα, ο CEO της Apple έχει την εμπειρία αλλά και την δύναμη να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά ώστε η παραγωγή του iPhone 5S ή iPhone 6 να έρθει την κατάλληλη στιγμή, λίγο μετά την ανακοίνωση του ολοκαίνουριου iOS 7.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άντε με το καλό και εδώ!
    :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons