Το νέο iPhone 5 στην γραμμή παραγωγής της Pegatron

by Stefanos Kofopoulos • On 23-07-2012 • AT 11:23 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το νέο iPhone 5 στην γραμμή παραγωγής της Pegatron

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο iPhone 5 βρίσκεται ήδη στην γραμμή παραγωγής και προετοιμάζεται για τα ράφια των Appl Store πολύ σύντομα. Η παραγωγή της συγκεκριμένης παρτίδας iPhone 5 έχει δοθεί στην εταιρεία Pegatron που ήδη κατασκευάζει κινητά στο εργοστάσιο της Κίνας. Η Apple χρησιμοποιεί πλέον εκτός από την Foxconn και άλλες εταιρείες για την γραμμή παραγωγής του iPhone και του iPad. Με τις πωλήσεις να υπολογίζονται σε 15 με 20 εκατομμύρια νέα iPhone 5 για το τελευταίο τρίμηνο του 2012, η Apple έχει κάθε λόγο να θέλει να προστατέψει την γραμμή παραγωγής του νέου κινητού από τυχόν λάθη και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Τους τελευταίες μήνες έχουν δει και έχουμε μάθει πολλά για το νέο iPhone 5. Νέα οθόνη 4 ιντσών, νέα βύσμα σύνδεσης με τον υπολογιστή, νέος σχεδιασμός για το ηχείο και μικρόφωνο. Έχουν ακουστεί πολλά για νέο επεξεργαστής quad core και έχουν γραφτεί πολλά για in-cell technology, πιο λεπτό σχεδιασμό και βελτιωμένη ποιότητα στην νέα οθόνη 4 ιντσών του iPhone 5.

Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για πληροφορίες από την πραγματική γραμμή παραγωγής και αν η Apple έχει όντως χάσει τον έλεγχο. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Tim Cook για διπλασιασμό στην μυστικότητα και την ασφάλεια στην Apple δημιουργούν αμφιβολίες αν τα κομμάτια και το σασί του υποτιθέμενου νέο iPhone 5 που έχουμε δει είναι πραγματικά ή όχι. Μην ξεχνάτε ότι η Apple είναι ήδη παρανοϊκή σε θέματα ασφαλείας και μυστικότητας σε ό,τι αφορά νέα προϊόντα.

Φήμες θέλουν την Apple να ανακοινώνει το iPhone 5 στις 7 Αυγούστου, ημερομηνία ξενίζει αφού το iOS 6 βρίσκεται μόλις στην beta 3 έκδοση. Το πιθανότερο σενάριο για το νέο iPhone 5 είναι να βγει από την γραμμή παραγωγής της Pegatron στα καταστήματα μετά το καλοκαίρι.

Η φωτογραφία δεν δείχνει το πραγματικό iPhone 5 αλλά ένα concept για το πως μπορεί να είναι το iPhone 5. Μπορείτε να δείτε περισσότερα από την δουλειά του καλλιτέχνη εδώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons