Το iPhone 5 κερδίζει την 1η θέση από την Samsung στην ικανοποίηση πελατών

by Stefanos Kofopoulos • On 03-07-2013 • AT 3:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το iPhone 5 κερδίζει την 1η θέση από την Samsung στην ικανοποίηση πελατών

Η Apple και το iPhone 5 κέρδισαν την πρώτη θέση από την Samsung στην έρευνα που Quality Insights για την ικανοποίηση πελατών στην Κορέα. Οι 44.168 κάτοχοι smartphones στην Κορέα, πατρίδα της Samsung και της LG, κατέταξαν το iPhone 5 στην κορυφή της λίστας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Quality Insights από την έρευνα στην Νότια Κορέα, οι κάτοχοι iPhone 5 είναι οι πιο ευχαριστημένοι κάτοχοι smartphone, μπροστά από την Samsung και LG, για την απόδοση του αγαπημένου τους κινητού αλλά και την εξυπηρέτηση πελατών τον τελευταίο χρόνο.

Η Apple συγκέντρωσε ποσοστό 52%, η Samsung στην δεύτερη θέση με ποσοστό 50% και η LG στην τρίτη θέση με ποσοστό 46% για το after sales service. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι Κορεάτες είναι ευχαριστημένοι με τον τρόπο που η Apple διαχειρίζεται τα ζητήματα που προκύπτουν με το iPhone και την επισκευή του smartphone σε σύγκριση με τους κατόχους Samsung και LG.

Η Apple βρίσκεται στην κορυφή του customer satisfaction σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα η εταιρεία άρχισε να χρησιμοποιεί ειδικά μηχανήματα για την αλλαγή χαλασμένης και σπασμένη οθόνης iPhone 5 στα Apple Store σε μόλις 5 λεπτά.

Στην πρόσφατη συνέντευξη του στο D11 ο Tim Cook αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών και στο customer sat όπως χαρακτηριστικά επιλέξει να το λέει ο ίδιος. Την περίοδο διεξαγωγή του D11 η έρευνα της Quality Insights δεν είχε γνωστοποιηθεί.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons