Διακυμάνσεις στην ζήτηση του iPhone 5 βλέπει αναλυτής

by Stefanos Kofopoulos • On 27-06-2013 • AT 11:47 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Διακυμάνσεις στην ζήτηση του iPhone 5 βλέπει αναλυτής

Σύμφωνα με τον Ittai Kidron, αναλυτή της εταιρείας Oppenheimer, η ζήτηση για το iPhone 5 έχει διακυμάνσεις σε σύγκριση με την σταθερή ζήτηση του iPhone 4S και iPhone 4.

Ο αναλυτής προβλέπει ότι η Apple θα πουλήσει μόλις 26 εκατομμύρια iPhone το τρίμηνο, κάτω από τα 27 εκατομμύρια της αρχικής του εκτίμησης. Ο λόγος για την νέα πρόβλεψη και τις μειωμένες πωλήσεις είναι η διακυμάνσεις στην ζήτηση του iPhone 5. Οι καταναλωτές φαίνεται ότι προτιμούν σταθερά το iPhone 4S και το iPhone 4 αλλά δεν επιδεικνύουν την ίδια σιγουριά για την αγορά του iPhone 5.

ΔΕΣ: Το νέο iPad 5 με μικρότερο bezel γύρω από την οθόνη

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, ο Ittai Kidron αλλάζει και την πρόβλεψη για την τιμή της μετοχής της Apple που σύμφωνα με τον ίδιο φαίνεται να κινείται στα $460 αντί για τα $480 της αρχικής του εκτίμησης. Η τιμή της μετοχής της Apple έκλεισε σήμερα κάτω από τα $400 και πιο συγκεκριμένα στα $393.78.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 5S αμέσως μετά το καλοκαίρι μαζί με το νέο iOS 7 για το iPhone 5, iPhone 4S και iPhone 4. Φήμες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν και νέα iPad περίπου την ίδια περίοδο μαζί με το iWatch ρολόι της Apple και μια νέα τηλεόραση.

Πριν από μερικούς μήνες το iPhone 5 ήταν το bestseller smartphone σε όλο τον κόσμο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι παρουσιάσεις νέων προιόντων δεν έπεισαν, μαζί και το ios 7. Αυτό που εντυπωσίασε ηταν το design του mac pro. Το iphone 5s αργεί ακόμη 2-3 μήνες. Οπως κι αν έχει η Apple συνεχίζει να είναι το κέντρο αναφοράς των υπολοίπων. Η δε ύφεσή της δεν αποκλείεται να είναι κατά ένα μέρος ένα χρηματιστηριακό παιχνίδι.

    • Χρηματιστηριακό παιχνίδι; Ενδιαφέρουσα άποψη. Ίσως γιατί και η Samsung περνάει ακριβώς τα ίδια και βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της;

  2. Τιτάνα, Oppenheimer ονομάζεται κ ο CFO της Apple, σύμπτωση ;

Top

Show Buttons
Hide Buttons