Έρχονται τα Κινέζικα Lightning καλώδια για iPhone 5

by Stefanos Kofopoulos • On 10-10-2012 • AT 12:47 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Έρχονται τα Κινέζικα Lightning καλώδια για iPhone 5

Οι Κινέζοι φαίνεται ότι τα κατάφεραν πάλι. Ετοιμαστείτε για πολλά Κινέζικα Lightning καλώδια που θα συνδέσουν το iPhone 5 με τον υπολογιστή σας. Ήδη δύο μοντέλα είναι έτοιμα προς πώληση με design που σίγουρα ξεχωρίζει από το Lightning to USB καλωδίου της Apple.

iPhone 5 Flash Lightning Dock

Η εταιρεία iPhone5mod έχει ξεκινήσει την παραγωγή των Lightning καλωδίων για iPhone 5 με ακριβώς τα ίδια chip που χρησιμοποιεί η Apple αλλά και cracked chips. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έρχεται μια ολόκληρη γενιά από μαϊμού Lightning καλώδια εκτός και αν η Apple επέμβει.

Τα νέα Lightning καλώδια με το νέο connector για το iPhone 5 χρησιμοποιούν chip για να αλλάζουν δυναμικά την σειρά των PIN ανάλογα με τον τρόπο που συνδέει ο χρήστης το καλώδιο. Το ίδιο chip επίσης φροντίζει ώστε το καλώδιο και ο Lightning connector να λειτουργεί μόνο αν προέρχεται από την Apple.

Όχι πλέον. Η iPhone5mod παρουσιάζει δύο καλώδια και docking stations για το iPhone 5 που λειτουργούν χωρίς την έγκριση της Apple και κοστίζουν $19.90 ή $39.90 και για τα δύο μαζί. Το εφέ με τον εσωτερικό φωτισμό στο καλώδιο του iPhone 5 Flash Lightning Dock που δίνει την αίσθηση ότι τα bits κινούντα είναι πολύ geeky.

Έρχονται τα Κινέζικα Lightning καλώδια για iPhone 5

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατι πρεπει ντε και καλα να παρω φορτηστη απο την Apple.Πες οτι εχω ενα τροφοδοτικο γ@μ@το και θελω απο κει να φορτησω ( μην ρωτατε γιατι, ετσι γουσταρω) λοιπον γιατι πρεπει να γινει η απλη η φορτηση τοσο complicated.

    • Για να μην διαταραχθεί η συμπαγής εμπειρία χρήσης που θέλει να σου προσφέρει η apple! Ναι, συμπεριλαμβάνει και την φόρτιση! :-p

Top

Show Buttons
Hide Buttons