iPhone 5 με νέα ηχεία, μικρότερο dock και ακουστικά κάτω

by Stefanos Kofopoulos • On 29-05-2012 • AT 7:47 pm • 18 ΣΧΟΛΙΑ

iPhone 5 με νέα ηχεία, μικρότερο dock και ακουστικά κάτω

Το iPhone 5 ετοιμάζεται και μάλιστα είναι τόσο έτοιμο ώστε η Apple και οι συνεργάτες να έχουν κομμάτια από το νέο τηλέφωνο. Πολλές οι αλλαγές όπως η νέα οθόνης όπως έχουμε ήδη πει αλλά όχι μόνο. Το νέο iPhone 5 θα έχει σημαντικές αλλαγές όπως:

1. μικρότερο dock για σύνδεση στον υπολογιστή
2. νέες γρίλιες για τα ηχεία και το μικρόφωνο
3. το βύσμα για τα ακουστικά έχει μεταφερθεί κάτω αριστερά

Στην φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ο νέος σχεδιασμός του iPhone 5 όπως και η μεγαλύτερο οθόνη μαζί με την ύπαρξη του home button όπως ακριβώς αυτό ξέρουμε στο μπροστινό μέρος του κινητού.

Γιατί η Apple να θέλει να χρησιμοποιήσει μικρότερο dock connector για σύνδεση του iPhone 5 στον υπολογιστή; Η απάντηση είναι μάλλον απλή: χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερος χώρος για την μπαταρία και τα ηλεκτρονικά που θα εξυπηρετούν ταχύτητες LTE αλλά και πιθανότατα νέο επεξεργαστή. Κάμε επιπλέον χιλιοστό μετράει υπέρ μιας μεγαλύτερης μπαταρίας και άρα αυτονομίας του iPhone 5.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

18 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Για ποιόν λόγο όμως επιλέγει το ίδιο design? Γιατι με την πρώτη ματιά, φαίνεται για ένα iPhone 4S με διαφορές στα σημεία…

  • Δεν ξέρουμε το πάχος του iPhone 5 ακόμα, δεν ξέρουμε τι CPU και τι ηλεκτρονικά για LTE θα χρησιμοποιεί, δεν έχουμε ιδέα για τον επεξεργαστή ούτε για την οθόνη σε επίπεδο ποιότητας.. για να μην αναφέρω για τον χρόνο ομιλίας κλπ

   • Όχι, δεν μιλάω για το εσωτερικό του, για το design μιλάω. Όπως μπορούμε να δούμε, το πλαίσιο είναι (αν όχι εντελώς) σχεδόν ίδιο. :)

 2. Πρωτη φορα θα ειναι…; για την apple μιλαμε… :Ρ

 3. Προσωπικά με είχε βολέψει πάρα πολύ η υποδοχή των ακουστικών να είναι πάνω!
  Κρίμα που το άλλαξαν!

  • Και εμένα.. στην τσέπη ήταν μια χαρά το iPhone με τα ακουστικά πάνω. Τώρα θα πρέπει να το γυρνάμε ανάποδα

 4. Γιατι δε ρισκαρουν πια να αλαξουν αυτον το βαρετο σχεδιασμο? αυτοσ ο J Ive τι κανει πια? απ οτι θυμαμαι το ipod nano 1st gen ειχε κατω τα ακουστικα ε?

  • Όντως βαρετό και όχι τόσο έυχρηστο οταν το κρατάς σε σύγκριση με το 3GS. Αν δεν βάλουν καμπύλες γύρω δεν ξαναπαίρνω iphone. Μην σου πω και οθόνη τουλάχιστον 4.3″ και άνω.

   • Δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε πάνω από τις 4 ίντσες

   • Έτσι έλεγε και ο Jobs για τις 3.5″ αλλά δες τώρα. Η τεχνολογία προχωρά, αν μείνει πίσω θα είναι η επόμενη Nokia. Πάντως το bezel κάτω και πάνω φαίνεται το ίδιο με το 4s και είναι πολύ, ενώ όλα τα άλλα high end τηλέφωνα καταλαμβάνουν το μισό με 2/3. Εκεί πρέπει να το μειώσουν λίγο αλλίως θα καταλήξει να έχει συνολικό μέγεθος με ένα τηλέφωνο στις 4.3″

   • Τί ακριβώς έχει πει ο Steve Jobs για τς 3.5 ίντσες; Χάνεις κάτι νομίζω.. εκτός και αν είσαι γίγαντας, δεν μπορείς να δουλέψεις κινητό με διαγώνιο οθόνης μεγαλύτερη από 4 ίντσες χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι

   • Best-selling android phones are 4.3″ and above. Μπορεί να δυσκολεύεσαι λίγο στο να το κρατάς αλλά είναι τέλεια για video, surfing the web, gaming, emailing, messaging etc. Basic functions actually.

    Οι δηλώσεις του πριν 2 χρόνια:
    In response to a question at its press conference today about whether Apple could’ve done anything to avoid its antenna issues with the iPhone 4, Steve took the opportunity to rip on bigger rivals, saying that making a phone so big “you can’t get your hand around it” helps, but that “no one’s going to buy that.” We’re assuming he’s likely talking about the latest crop of 4-, 4.3- and 5-inch phones that include the Galaxy S series, the EVO 4G, Droid X, and Dell Streak, even going so far as to call them “Hummers” (we take it you don’t ever drive a Hummer, Steve?). Though ripping on the competition is to be expected, perhaps the more interesting takeaway here is that we can’t realistically expect an iPhone much bigger than the 3.5-inch display they use today — presumably that’ll all be reserved for iPad territory going forward. We personally don’t mind something with a little more screen real estate — but hey, maybe humans need to go through a few more cycles of evolutionary hand enlargement before Cupertino’s willing to capitulate.
    http://www.engadget.com/2010/07/16/jobs-no-ones-going-to-buy-a-big-phone/

   • Δεν λέει αυτό που υποστηρίζεις το κείμενο. Το σχόλιο μου δεν αφορά σε δυσκολία ή μη στο κράτημα του κινητού με το ένα χέρι αλλά στην λειτουργία και χρήση αυτού

 5. Ίσως το βύσμα μεταφέρθηκε στη βάση για να λειτουργεί ως συμπλήρωμα του dock. Πιστεύω δηλαδή πως η μεταφορά στη βάση στοχεύει στη δημιουργία εξαρτημάτων για το τηλέφωνο που θα αξιοποιούν τις δύο θύρες ταυτόχρονα.

  • Ακριβώς, σκέψου Square+

 6. Μμμ… τρίτος χρόνος με το ίδιο design…

  • Λες να πήγαινε χαμένο τόσο R&D?? :P

 7. Στο σημείο που θα μπει θα βολεύει σίγουρα δεν κάνει λάθη με την ευχρηστια η apple

Top

Show Buttons
Hide Buttons