Το iPhone 5 αργεί λόγω υπερθέρμαινομενου A5, iPhone 4S για το κενό

by Stefanos Kofopoulos • On 21-07-2011 • AT 1:19 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το iPhone 5 αργεί λόγω υπερθέρμαινομενου A5, iPhone 4S για να γεμίσει το κενό

Σύμφωνα με όσα μας έχει συνηθίσει η Apple, το νέο iPhone θα έπρεπε ήδη να κυκλοφορεί εκεί έξω και να είναι ήδη στα χέρια κάθε πωρωμένου fan boy. Η εταιρία για κάποιο λόγο δεν παρουσίασε συσκευή τον περασμένο μήνα στο WWDC όπως κάνει κάθε χρόνο και διάφορες φήμες οργιάζουν στο Internet. Μια φήμη λοιπόν θέλει την Apple να μην κυκλοφορεί το iPhone 5 λόγω υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσει ο διπύρηνος Apple A5. Το λεπτό και όμορφο design δυστυχώς έχει και τα αρνητικά του και όπως φαίνεται η Apple το έμαθε με τον δύσκολο τρόπο. Η ίδια φήμη θέλει την εταιρία να κυκλοφορεί κάποια στιγμή μια αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone 4, το iPhone 4S με 8MP camera, gorilla glass στην οθόνη και μια διπύρηνη έκδοση του Apple A4. Ακόμη, η αναβαθμισμένη έκδοση αυτή θα υποστηρίζει 4G δίκτυα για απίστευτα τρελές ταχύτητες Internet on-the-go.

[via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παίζει αυτό το σενάριο αν πάρουμε παράδειγμα το sgs 2 που ειναι λεπτότερο απο το iphone 4 τότε έχει βάσει το παραπάνω δημοσίευμα.

  2. Το ότι δε θα έβγαινε iPhone φέτος την ίδια χρονική περίοδο με τις άλλες χρονιές φάνηκε όταν κυκλοφόρησε το 4 για Verizon το Φεβρουάριο και έγινε σίγουρο όταν κυκλοφόρησε το άσπρο το Πάσχα. Δε θα τα έβγαζε στην κυκλοφορία για 2-3 μήνες.

    Στην ουσία, αυτό που έκανε η Apple ήταν να καταργήσει την πεποίθηση πως κάθε Ιούνιο έχουμε νέο iPhone (που μεταφράζεται σε “δεν αγοράζω νέο από Μάρτιο και μετά”). Και κρίνοντας από τα αποτελέσματα που παρουσίασε προχθές, μάλλον σωστά έκανε!

Top

Show Buttons
Hide Buttons