Η Apple πουλάει 2 εκατομμύρια iPhone 5 στην Κίνα το Σαββατοκύριακο

by Stefanos Kofopoulos • On 17-12-2012 • AT 1:20 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Apple πουλάει 2 εκατομμύρια iPhone 5 στην Κίνα το Σαββατοκύριακο

Το iPhone 5 έφτασε και στην Κίνα με εξαιρετικές πωλήσεις. Με 300.000 pre-orders, οι Κινέζοι αποφάσισαν να αγοράσουν κάτι περισσότερο από 2 εκατομμύρια iPhone 5 το Σαββατοκύριακο που μας πέρασες, παρά το τσουχτερό κρύο και την χιονοθύελλα.

Ειρωνεία της υπόθεσης ότι το iPhone 5 κατασκευάζεται σητν Κίνα αλλά έπρεπε να περάσουν μήνες για να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων εκεί. Αυτή την στιγμή η Apple διαθέτει το iPhone 5 σε περισσότερες από 100 χώρες, έχοντας λύσει τα προβλήματα παραγωγής του ελαφρύτερου και καλύτερου iPhone που κατασκεύασε ποτέ.

Ο Tim Cook δήλωσε για τα 2 εκατομμύρια iPhone 5 που πουλήθηκαν σε 2 μόλις ημέρες στην Κίνα.

“Customer response to iPhone 5 in China has been incredible, setting a new record with the best first weekend sales ever in China. China is a very important market for us and customers there cannot wait to get their hands on Apple products.”

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στην Κίνα φτιάχνουν το μακρύτερο τηλεκοντρόλ που έγινε ποτέ (iphone 5) με 100 δολάρια και το ξαναγοράζουν οι ίδιοι έξι φορές πάνω. Βέβαια τι είναι 2 εκατομμύρια πωλήσεις μπροστά στο ένα δισεκκατομύριο που είναι συνολικά.

 2. Ετσι αταίριαστα μακρύ που είναι απορώ τι του βρίσκουν. Χίλιες φορές 4s.

  • Κάνεις μεγάλο λάθος, είναι ελάχιστα πιο ψηλό από το iPhone 4S. Ελάχιστα.

   • Το iphone είχε την πρωτοκαθεδρία στο design αλλά όχι πια, το μόνο που διατηρεί είναι η ποιότητα, αλλά με άκυρο οικονομικό αντίτιμο! Στην Αμερική το αγοράζουν 100 δολάρια γι’αυτό το παίρνουν. Πριν το iphone 5 είχαν κυκλοφορήσει εκπληκτικά mockups αλλά προτίμησαν αυτό κι εβγαλαν τα ματάκια τους. Ο τρόπος που το έχουν σχεδιάσει το κάνει πιο μακρόστενο από ότι πραγματικά είναι. Και η οθόνη είναι στενή για τέσσερις ίντσες. Το άλλοθι να δουλεύεις με το ένα χέρι δεν ευσταθεί. Σπάνια δουλεύουμε με το ένα χέρι στα smartphone. Η παραγωγή με την κρίση αλλάζει και το iphone δεν είναι για μας. Προιόντα όπως το ipad mini σχεδιάστηκε για να διοχετευθεί σε φτωχότερες χώρες όπως τη δική μας. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έβγαζαν iphone mini κάποια στιγμή.

   • Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τα notifications ή τον καιρό με το ένα χέρι σε τηλέφωνο πάνω από 4 ίντες και πες μου αν μπορείς. Επίσης αμέσως μετά να “κατέβεις” για να πάρεις τηλέφωνο και να γράψεις ένα πολύ σύντομο tweet. Δεν γίνεται. Το τι συμβαίνει σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων ανθρώπων δεν είναι παράγοντας για μια εταιρεία ώστε να αλλάξει το iPhone 5. Μην τρελαθούμε.

 3. Επαναλαμβάνω ότι χρησιμοποιώ και τα δύο χέρια πάντα και αυτό κάνει συνήθως ο περισσότερος κόσμος. Η κρίση είναι παγκόσμια, όχι μίας χώρας, και γι αυτό η παραγωγή αλλάζει, η ίδια η Samsung πχ μειώνει κσι τροποποιεί την παραγωγή. Σε αυτό το πνεύμα πιστεύω ότι δημιουργήθηκε και το ipad mini, ipod touch και θα δημιουργηθούν και άλλα προιόντα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons