Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του iPhone 5 στην Κίνα

by Stefanos Kofopoulos • On 14-12-2012 • AT 6:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του iPhone 5 στην Κίνα

Οι Κινέζοι χαμογελούν αφού μπορούν να αγοράσουν πλέον το iPhone 5 χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις. Η Apple επιτέλους γεμίζει τις αποθήκες σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου και είναι έτοιμη για τις γιορτές όπως ποτέ πριν. Με το iPhone 5 και το iPad mini στην αγορά, οι πωλήσεις αναμένονται απίστευτες.

Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για περισσότερα από 300.000 iPhone 5 στο Πεκίνο, με την Apple να είναι έτοιμοι να ρίξει ακόμα περισσότερα τηλέφωνα στην αγορά. Πόσοι από τους 300.000 θα αγοράσουν το iPhone 5 ή θα περιμένουν μένει να το δούμε στα οικονομικά αποτελέσματα το επόμενο τρίμηνο. Αυτό άλλωστε είναι και το σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης.

Το iPhone 5 όχι μόνο πάει Κίνα και αρχίζει να πουλάει αλλά χαρίζει στην Apple επιπλέον πελάτες στο iOS γεμίζοντας τα ταμεία με χρήματα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι στην επόμενη ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων η Apple θα κάνει λόγο για ρεκόρ και η Κίνα θα έχει παίξει ρόλο σε αυτό.

Τα προβλήματα στην παραγωγή του iPhone 5 λύθηκαν και τα καταστήματα σε Αμερική και Κίνα έχουν πλέον αρκετό στοκ ώστε οι πελάτες να μπαίνουν και να βγαίνουν με ένα iPhone 5 στο χέρι.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons