iPhone 4G φήμες ξανά και πάλι

by Stefanos Kofopoulos • On 18-04-2010 • AT 11:40 pm • 11 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

iphone 4g rumored

Ήταν το iPhone 4G, έγινε Ιαπωνέζικη απομίμηση και τώρα είναι ξανά το iPhone 4G που όλοι περιμένουν στις 22 Ιουνίου. Εντάξει μπορεί να ονομαστεί και iPhone HD αλλά αυτό που έχει σημασία και πλέον θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν είναι τα εξής:

– Το νέο iPhone 4G θα έχει καλύτερη κάμερα και θα χρησιμοποιεί flash. Είναι βέβαια ότι η κάμερα θα αναβαθμιστεί στα 5 megapixels.
– Το νέο iPhone 4G θα έχει μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης, πιθανότατα διπλάσια από την σημερινή των 320×480 pixels.
– Το νέο iPhone 4G θα χρησιμοποιεί την λύση A4 SoC που η Apple δημιούργησε για το iPad.
– Το νέο iPhone 4G θα έχει front face camera για τύπου 3G video calls και κλήσεις από το Skype.

Θα στοιχημάτιζα για τα τρία πρώτα αλλά αφού τα αίματα έχουν ανάψει και το engadget υποστηρίζει ότι έχει καλές πληροφορίες θα αρκεστούμε σε αυτές. Το design εξακολουθεί να είναι αρκετά τετράγωνο και όχι Apple. Για να δούμε.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυτό με ανησυχεί για να είμαι ειλικρινής. Για να δούμε

 2. Στέφανε νομίζω πως θα μπορούσαν χωρίς να αυξηθεί το μέγεθος του τηλεφώνου να μεγάλωναν λίγο την οθόνη. Όπως είναι το xperia που αφήνει λίγα κενά ανάμεσα σε συσκευή και οθόνη. Πιστεύω πως 3,7 ίντσες θα ήταν κουφέτο. Δεν λέω 4 γιατί τις θεωρώ πολύ οριακή κλίμακα ώστε το κινητό να μην μοιάζει παντόφλα… μεγάλου μήκους. Τι λες?

  • Νομίζω πως ναι. Αν διπλασιάσουν την ανάλυση θα μπορούν να παίξουν με την τεχνική διπλασιασμού των pixels για να κρατήσουν συμβατότητα από την πρώτη μέρα. Για το μέγεθος της οθόνης πρέπει να διατηρήσουν το aspect ratio για λόγους συμβατότητας πάλι. Νομίζω όμως ότι το 3.7 είναι αναμενόμενο

 3. πάντως αυτό που το engadget το παρουσιάζει ως iphone 4g δεν είναι apple, είναι άσχημο!!!

 4. Nexus One και ξερό ψωμί,λυπάμαι apple, έρχεσαι δεύτερη

  • Nexus one μόνο για την οθόνη! Γιατί στα υπόλοιπα έχει ακόμη αρκετή δουλειά να γίνει!

   :)

 5. Αν είναι αλήθεια πάντως, θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται leak συσκευή της apple πρίν την κυκλοφορία της. Φαίνεται όμως οτι μάλλον είναι αληθινό λόγο της κάμερας και του flash που είναι επιμελώς κρυμένα, και βέβαια το unibody σώμα απο αλουμίνιο. Τεχνική που προτιμάει η εταιρία στα τελευταία laptop της. Δεν πρέπει να είναι κινέζικος κλώνος γιατί συνήθως αντιγράφουν και δεν φτιάχνουν στο περίπου τις συσκευές τους. Και απ’οτι λένε έχει γίνει και αρκετά καλή δουλειά. Δύσκολο να είναι apple, αλλα και δύσκολο να είναι κινέζικο. Θα δούμε.

 6. εγω το κόβω για τρελή ξενέρα από το μήλο, ούτε κάμερα καλύτερη θα έχει ούτε led flash ούτε μπροστά κάμερα ούτε νέο design, ίσως τον νέο επεξεργαστή και κάποιον σενσορα θερμότητας ή μετρήσεως ατμοσφαιρικών συνθηκών ή αστρολάβο (:D)

 7. Το έχει στήσει πολύ καλά ο Steve και η παρέα του.
  Ήταν που ήταν Over hyped το iPhone , σκάνε και από πανού πιθανα prototype ή concept συσκευές…
  Μακάρι παντως να έχει όσα features αναφερονται πιο πάνω.
  Όχι ότι τα έχει ιδιαίτερα ανάγκη το iPhone βέβαια…

 8. Το engadget έβαλε και άλλες φωτό που το εμφανίζουν σε παλιά φωτό να είναι δίπλα στο αντίστοιχο πρωτότυπο ipad!

  Περίεργη ιστορία πάντως μιας και η Apple πάντα φρόντιζε τις διαρροές οι οποίες κυκλοφορούσαν το πολύ 1-2 ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση! Θα μου κάνει τεράστια εντύπωση πάντως αν δούμε συσκευή με αφαιρούμενη μπαταρία!

  :)

 9. Μα αυτή η φώτο είναι πιο παλιά και από την χθεσινή. Έχει βρεθεί στο twitpic και μάλλον δεν πρόκειται για iPhone 4G ;)

Top

Show Buttons
Hide Buttons