Το iPhone 3G θα καθυστερήσει στην Ελλάδα

by Stefanos Kofopoulos • On 15-07-2008 • AT 4:47 pm • 13 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

iphone 3g greece

Αν έχετε συμπληρώσει την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και περιμένετε το iPhone 3G στην Ελλάδα, μάλλον θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Μαθαίνω ότι η συσκευή θα καθυστερήσει να φτάσει στην χώρα μας αρκετά, κάτι που φαίνεται να δικαιολογεί τα εξής:

 • Μη διάθεση του iPhone 3G στην Ελληνική αγορά παράλληλα με το παγκόσμιο launch
 • Μη ανακοίνωση τιμών για προγράμματα σύνδεσης, ανανέωσης συμβολαίου κλπ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το iPhone 3G όταν θα φτάσει στην Ελλάδα κάποια στιγμή προς το τέλος Αυγούστου θα κοστίζει χωρίς σύνδεση €499 για το μοντέλο των 8GB και €569 για το μοντέλο των 16GB.

Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που δεν απέκτησε iPhone 3G στις 11 Ιουλίου. Δυστυχώς η επίσημη σελίδα της Apple αναφέρει μόνο iPhone 3G. Coming to Greece. μαζί με ό,τι γνωρίζουμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

13 ΣΧΟΛΙΑ

 1. 500 Εούρω για το ξεκλείδωτο ε; Δεν είναι και πάρα πολύ ακριβό ΙΜΟ, πάλι καλά.

 2. είσαι σίγουρος γι αυτό; Χθες που μου τηλεφώνησαν από την Vodafone Μου είπαν οτι θα είναι Ελλάδα μέχρι τέλος Ιουλίου-αρχές Αυγούστου.

 3. tasosvel, όσο σίγουρος μπορεί να είναι κάποιος που μαθαίνει leaks. Μακάρι να συμβεί αυτό που λες εσύ αν και μου φαίνεται δύσκολο. Έχουμε 15 Ιουλίου και ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει προγράμματα / τιμές. Δεν θα έπρεπε αν το περίμεναν σε 15 μέρες;

 4. Τέλη Ιουλίου….Αλλά κατα 99% όχι ξεκλείδωτο…

 5. Σίγουρα θα έπρεπε να είχαν ανακοινώσει προγράμματα. Απλα μου το είπαν με μια σιγουρια στο τηλέφωνο χθες που υπέθεσα οτι θα έρθει μέχρι τέλος του μήνα.

 6. Υπάρχει κανονική λίστα η οποία θα τηρηθεί απόλυτα, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό είναι να το δηλώσει.

 7. ugh82, θεωρητικά γιατί αν είδες τις χώρες που το περιμένουν είναι πολλές. Κάτσε να φτάσει (ελπίζω νωρίτερα από την ημερομηνία που πληροφορήθηκα) και μετά το παίρνεις.

 8. θα περιμένουμε τα Χριστούγεννα που θα το βρίσκεις και στα περίπτερα…

 9. theo, ελπίζω πως όχι! Το iPhone και ειδικά το νέο iPhone 3G – firmware 2.0 κάνει καλό σε αυτό που λέμε mobile web και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για όλους

 10. file tasosvel se piran apo ti vodafone gia ayto to thema sygkekrimena kai sou eipan telos ioyliou?

 11. 28 Iouliou guys!

 12. Konstantinos, πού το έμαθες, πώς, link?

 13. Kala gia M…. psaxnei i Vodafon pou tha mas to poulisei kai 500E…. den pane kala…. as ta piasoun ta lefta tous apo tous M

Top

Show Buttons
Hide Buttons