iPhone 3G επίσημα στην Ελλάδα 22 Αυγούστου

by Stefanos Kofopoulos • On 19-08-2008 • AT 2:12 pm • 48 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Vodafone iPhone 3G Greece

Παρά τις αντίθετες σκέψεις και τις φήμες το iPhone 3G θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου. Πολλές συσκευές έχουν ήδη πουληθεί από προ-παραγγελίες αλλά η Vodafone ετοιμάζεται ήδη να τοποθετήσει demo stands με το τηλεφωνο σε καταστήματα ανά την Ελλάδα.

Τα πρώτα iPhone 3G που θα μπουν στα ράφια των καταστημάτων φτάνουν στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες. Δυστυχώς οι λεπτομέρειες για το Ελληνικό πληκτρολόγιο και τον τιμοκατάλογο παραμένουν άγνωστες.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε το firmware που θα έχει φορτώσει η Apple στα Ελληνικά iPhone 3G (ελπίζω να είναι το firmware 2.0.2) όπως επίσης και η κατάσταση του 3G και 3.5G δικτύου της Vodafone ανά την Ελλάδα. Γιατί αν φτάσουν iPhones με 2.0 ή 2.0.1 τα πράγματα για τους Έλληνες θα είναι πολύ άσχημα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

48 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πως έχουν ήδη πωληθεί από προ-παραγγελίες? Εγώ έχω συμπληρώσει ό,τι σχετική φόρμα υπάρχει και δεν έχω ειδοποιηθεί ακόμη από κανέναν ούτε καν για τις τιμές των προγραμμάτων χρήσης.
  Γιατί αν δεν έχουν προγράμματα χρήσης της προκοπής (unlimited data με μια σχετικά λογική χρέωση, όπως πχ στην Αγγλία) δεν νομίζω ότι έχει νόημα να περιμένει να το πάρει κανείς από την ελληνική vodafone…

 2. Σωστά, πως έχουν ήδη πωληθεί;

  Επίσης, γιατί θα είναι άσχημα τα πράγματα για τους Έλληνες αν το firmware που έχουν πάνω τους είναι το 2.0.1; Update σε 2.0.2 δεεε θα γίνεται;

 3. Επιβεβαιώθηκε πως ούτε η 2.0.2 έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο…

  Έχω την εντύπωση πως η Voda βιάστηκε να το κυκλοφορήσει από τη στιγμή που δεν έχει ακόμη ειδικά προγράμματα χρήσης (ισχύουν για την ώρα τα 3.5ευρώ/μήνα για 30mb).

  Συνεπώς δεν θα τρέξω ακόμη να ανανεώσω το συμβόλαιό μου!

  :)

 4. gterez , Αυτό έχω μάθει από διαφορετικές πηγές και δεν έχω κανένα λόγο να μην το πιστέψω γιατί είναι πρακτική. Το κάθε μαγαζί μπορεί να έχει ζητήσει τουλάχιστον χ κομμάτια που θα δώσουν σίγουρα εδώ και εκεί. Δεν αναφερόμουν στην online form.

  stereo, ακόμα και το 2.0.1 είχε προβλήματα με το σήμα όχι μόνο στο 3G αλλά γενικότερα. Κλήσεις που κόβονταν κλπ. Αν σκεφτούμε ότι το 3G δίκτυο της Vodafone δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό (αυτό δείχνει η δική μου εμπειρία και φίλων / γνωστών) μαζί με τα προβλήματα οποιουδήποτε firmware πριν από το 2.0.2 τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου καλά για τον τελικό χρήστη που θα αναζητά ρεύμα για την μπαταρία του πολύ γρήγορα (μεγαλύτερη κατανάλωση στο 3G, όχι καλό σήμα άρα ακόμα μεγαλύτερη κατανάλωση)

  BillDanos, Τέλεια λοιπόν.. ούτε η 2.0.2 με ελληνικό πληκτρολόγιο. Now what?

 5. Ο τελικός χρήστης θα συνδέσει τη συσκευή στο iTunes του και πριν κάνει κάτι άλλο θα κάνει update σε 2.0.2.

  Anyway, το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν προβλήματα ή όχι αλλά το ότι, όπως το γράφεις, μοιάζει σα να μη μπορεί κάποιος να αναβαθμίσει το firmware.

 6. stereo, το θέμα είναι αν υπάρχουν προβλήματα γιατί οι Έλληνες και ειδικά όσοι αποφασίσουν να σκάσουν τόσα χρήματα σίγουρα δεν είναι αρκετά tech savvy για να κατεβάσουν 250MB firmware update και να κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν ώστε να παίξει το iPhone, iTunes και ό,τι άλλο θέλουν σωστά. Ότι και αν σημαίνει σωστά για αυτούς.

 7. Πόσο θα κάνει; Σε τι προγραμματα;

 8. nmpardakis, δεν έχουν ανακοινωθεί προγράμματα χρήσης ειδικά για το iPhone 3G. Ελπίζω να αλλάξει βέβαια γιατί δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο.

 9. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι είναι δύσκολο σε κάποιον να πατήσει ένα κουμπί update (εδώ το πατάνε κατά κόρον οι ‘tech savvy’ και μετά τρέχουν για downgrades). Ή τουλάχιστον, πιο δύσκολο από το να σετάρει τα playlists του και όλο το τηλέφωνο γενικότερα μέσω του iTunes.

  Αν εννοείς ότι πρόκειται για ανθρώπους που θα το αγοράσουν επειδή είναι το iPhone ενώ είναι άσχετοι τελείως με το sport, και θα μείνουν και στην 2.0.1 για το λόγο αυτό, τότε μια χαρά τους ταιριάζει η έκδοση αυτή με τα προβλήματά της, μη σου πω να τους πουλάνε για αρχή μόνο το κουτί!

 10. Επειδή εγώ είμαι από αυτούς που έχουν προπαραγγείλει (αν και έχω ήδη το προηγούμενο iPhone) να σας πω ότι για να γίνει προπαραγγελία πρέπει (ή έπρεπε??) να είσαι ήδη συνδρομητής vodafone και να πάρεις τηλέφωνο στο τμήμα υποστήριξης συνδρομητών όπου και το έκανες κανονικά την παραγγελία. Μου είπαν κι όλας το ποσό αναβάθμισης που δικαιούμαι και με ρώτησαν αν θέλω να το χρησιμοποιήσω και με ρώτησαν από ποιο κατάστημα θέλω να το παραλάβω.
  Η αναβάθμιση είναι κάτι αστείο μεν ΑΛΛΑ φαίνεται βουνό για πολλούς από όσους θα το αγοράσουν οπότε συμφωνώ με τον Titanas αλλά…τι να κάνουμε ? :p

 11. Titana, προφανώς δεν έχεις δει ποτέ (μη σπασμένο) iPhone να συνδέεται στο iTunes… γιατί θα ήξερες ότι ο χρήστης δεν κάνει απολύτως τίποτα για την αναβάθμιση της συσκευής του σε νέο firmware. To πολύ πολύ να πατήσει 1-2 ΟΚ στα σχετικά prompts. Οπότε δεν έχει πραγματικά καμμία σημασία με τι firmware θα έρθει η συσκευή στην Ελλάδα.
  Όσο για τα προβλήματα που λες, δεν έχω το 3G για να επιβεβαιώσω (ούτε και έχω λόγο να αμφιβάλλω ότι υφίστανται), αλλά από όσο διαβάζω το πρόβλημα αφορά το 2% του συνόλου των συσκευών. Οπότε το σχόλιό σου ότι “τα πράγματα για τους Έλληνες θα είναι πολύ άσχημα” το βρίσκω λίγο ως πολύ υπερβολικό για το άλλοτε “Jesus” phone για αυτό το blog!
  Όσο για τα ελληνικά, ο Jobs είχε ήδη ανακοινώσει από το keynote ποιες νέες γλώσσες θα υποστηρίζει το iPhone 3G, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι περιμένουν να υποστηρίζει ελληνικά αφού δεν ήταν στην σχετική λίστα. Αυτό δε σημαίνει ότι υποστηρίζω το γεγονός ότι θα πωλείται Ελλάδα χωρίς ελληνικά. Απλά καθιστά το τηλέφωνο μια ειδική αγορά για όσους το επιλέξουν! (αλλά αυτό το ξέρουν από πριν φαντάζομαι όταν δίνουν τόσα λεφτά είτε πληρώνουν άμεσα την αξία της συσκευής είτε έμμεσα μέσω του συμβολαίου τους).

 12. Πριν λίγο πήρα την vodafone για να δώ..στο customer support. Μου είπαν τα εξής :

  a)Δεν υπάρχουν προπαραγγελίες.
  β)Η τιμή του 16 θα είναι περίπου 570 ευρώ
  γ)Οτι θα έρθει τέλος του χρόνου.

  Βέβαια οι πληροφορίες που έχω και εγώ άλλα λένε , αλλά προφανώς δεν έχουν ενημερώσει το customer support τους.

  ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!

 13. ugh82 δεν αμφιβάλω οτι έτσι έγινε σε σένα αλλά εγώ αφού είχα συμπληρώσει την φόρμα ενδιαφέροντος έλαβα sms που έλεγε αν θέλω να το παραγγείλω να πάρω το 13830 …πήρα και έκανα κανονικά παραγγελία….μου είπαν επίσης οτι θα λάβω sms να το παραλάβω αλλά πράγματι δεν είχαν ιδέα για κάτι παραπάνω.

 14. Πόσο σου είπαν?
  Εγώ να σκεφτείς μόλις πήρα το sms τότε (Κυριακή ήταν θυμάμαι) έκανα αίτηση σε τύπου 15 λεπτά!

 15. Ρε συ , για αυτό ζήτησαν κινητό! Τώρα κατάλαβα απο το κινητό θα σου εγκρίνουν ή οχι αν εισαι σε αυτούς που μπορούν να το παραγγείλουν! λολ

 16. konstantinos, έχω δει και έχω πιάσει και παίξει με αρκετά σπασμένα Jesus Phones από την πρώτη παρουσίαση του iPhone. Αυτό που για σένα φαίνεται απλό (iTunes + iPhones + Upgrade) είναι βουνό για αυτόν που θα τα σκάσει για να το πάρει και να πουλάει μούρη. Η λύση είναι βέβαια ο κολλητός ή αυτός που ξέρει να κάνει ό,τι πρέπει να γίνει για να παίξει το iPhone ή απλά δεν ξέρουμε άρα δεν κάνουμε τίποτα. Τόσο απλά χωρίς καμία δόση ειρωνίας ή κακίας.

 17. Πάντως σύμφωνα με αυτό το site http://www.tuaw.com/2008/08/06/august-22-big-day-for-iphone-abroad/ δεν θα έρθει 22 :(

 18. MΑΣ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ VODAFONE ΓΙΑ ΤΟ iPHONE…ΑΦΙΣΕΣ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ-STAND ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΤΛ…ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΕΛΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ-ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΒΓΕΙ 22 ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ…ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ!

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΝΑ IPHONE ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ!

  ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Π.Χ 50 ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ SMS οΤΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3 ΜΕΡΕΣ….

  ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ VODAFONE ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ…

  ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ…ΤΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 590 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ 16G ΑΣΠΡΟ Η ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 480 ΚΑΤΙ ΤΟ 8G ΜΑΥΡΟ!

 19. ΤΟ MENU ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟ IPHONE

  ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ SMS Η EMAIL ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

 20. george ant., αν έγραφες και με μικρά θα ήταν super! Thanks για την επιβεβαίωση man

 21. Sorry Στεφανε, απο βιασυνη γινεται!

  Εκεινο που πρεπει να ξερετε παντως ειναι πως ακομα ΔΕΝ υπαρχει κατι επισημο.
  Οτι σχεδον ολα ειναι ετοιμα για το λανσαρισμα ειναι γεγονος!

  Τωρα αν θα ειναι 22, 25 etc θα το μαθουμε συντομα!

  Διαβασα για τα προγραμματα χρησης παραπανω, σαφως και θα βγουν τιμες για προγραμματα χρησης οπου θα αγοραζει καποιος σε καλυτερη τιμη το iphone.

 22. george ant, μαθαίνω ότι ακόμα δεν έχουν βγει τα προγράμματα και ότι η ημερομηνία δεν είναι ακριβώς σίγουρη παρα μόνο για το λανσάρισμα. Η διάθεση μπορεί να είναι και λίγο αργότερα. Περίεργο βέβαια για ένα τόσο σημαντικό event να υπάρχει τόση αβεβαιότητα.

 23. Όντως δεν έχουν βγει τα προγράμματα χρήσης ακόμα, προφανώς γιατί θα αλλάξουν πολλά πάνω στις τιμές μέχρι την τελευταία στιγμή, φορητότητες, νέες συνδέσεις κτλ.

  Θα σε γελάσω αν είναι αβεβαιότητα ή μυστικοπάθεια, εμπειρικα σου λέω πως ακόμα και 22 να το λανσάρουμε, αργότερα θα φύγουν οι πρώτες συσκευές σε συνδρομητές-πελάτες.

 24. Παιδια 499€ τα 8Gb και 569€ τα 169GB αυτο λεει το site τις Vodafdone….Κλεβουν κανονικοτα οταν το iPhone 3G 8Gb εχει 124,6€ τιμη λιανικής στο Αμερικα…. Επισης η Nokia ετοιμαζει την απαντηση της και οποιος ειναι “ψαγμενος” ξερει τι να επιλεξει…..
  Οταν το ειδα το iPhone το χαρακτηρησα το νεο μου κινητο για την τιμη του, το κινητο αυτο δεν αξιζει την τιμη μου τα 499€ ειναι ενα ποσο που θα κρατησει τους 1ους 3 μηνες μετα θα παρει την κατηφορα γιατι ο κοσμος δεν ειναι χαζος…..

 25. magakos, την παλεύεις? Τουλάχιστον πριν ποστάρεις κάτι, τσέκαρε το… Στην Αμερική το δίνουν σε αυτή την τιμή με 2 χρόνια συμβόλαιο στην ΑΤ&Τ. Για υπολόγισε τα πάγια για 2 χρόνια να δεις πόσο σου βγαίνει. Η Vodafone το δίνει 499 και 569 ΣΚΕΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. Πάρτο δηλαδή και κάντο ο,τι θέλεις. Εννοείται οτι αν συνδυαστεί με προγράμματα συμβολαίου θα είναι πολύ φθηνότερο.

 26. Στις περιοχές με 13% ΦΠΑ θα διατίθεται προς 470€ και 540€ για τα μοντέλα των 8GB και 16GB αντίστοιχα.

 27. Titana, αν δεις καλύτερα το σχόλιό μου θα δεις ότι αναφέρομαι σε ΜΗ σπασμένο iPhone. Αφού η συσκευή θα έρθει επίσημα από τη Vodafone Ελλάδα ποιος ο λόγος να μιλάμε για σπασμένη συσκευή και πόσο δύσκολο είναι ο upgrade σε αυτή. Sorry αν το σχόλιό μου ήταν ειρωνικό αλλά αναφέρεις 2-3 πράγματα στο post σου που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα πιστεύω και μάλιστα δεν αναφέρεις κάποια πηγή για αυτά.

 28. konstantinos, ακόμα και για μη σπασμένη συσκευή η φάση του upgrade δεν είναι εύκολη και mainstream υπόθεση για τον τύπο της διπλανής πόρτας. Ξέρω πολλούς που τους τρέχουν φίλοι και γνωστοί για να τους σπάσουν iPhone, να τους φτιάξουν αυτό και εκείνο σε ένα N95 κλπ.

  Η πηγή για τα νέα είναι all over the internet για το συγκεκριμένο. Στο news.google.com έχει μερικές εκατοντάδες άρθρα σχετικά με το θέμα. Πού έκανα λάθος;

 29. Πουθενά δεν έκανες λάθος… το blog σου διαβάζω και μπορείς να γράφεις ο,τι θέλεις. Εξάλλου επιλογή μου είναι που το διαβάζω. Αλλά και επιλογή μου να αμφισβητώ κάποια πράγματα και να τα σχολιάζω.
  No worries, εξάλλου σε 2 μέρες θα ξέρουμε πια τι θα γίνει με το iPhone :-)

 30. Πηρα τηλεφωνο στο υποκαταστημα Μοσχατου που συνεργαζεται η εταιρεια που δουλευω και ειχαν πληρη αγνοια.
  Η κοπέλα που σήκωσε το τηλέφωνο μου είπε οτι την προηγούμενη εβδομάδα τους εκαναν μια μικρή ενημέρωση για την συσκευή αλλά για την ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είχαν κανένα νεότερο. Σεπτέμβριο ξέρουν….

  Συμφωνώ με titana.Είμαι IT και ξέρω.Για τον απλό χρήστη είναι ΒΟΥΝΟ ένα απλό update.Εδώ αγοράζουν ιpod και δεν ξέρουν να το γεμίσουν mp3….

  @titanas: Τέλειο το καινούριο layout!

 31. @titanas + konstantinos, edw stefane nomizw pws eisai la8os. Oran milame gia to iPhone, milame gia ena mini MAC h PC. Dld updates updates updates kai new Apps installations pou kanoun to iphone katii parapano apo ta alla kinita. Autos pou 8a tre3ei na agorash MIA tetoia “pantofla” mono Tech Savvy prepei na einai. Synepos osa updates kai na mas zhtisei h Apple na kanoume 8a ta kanoume. Oson afora ton aplo xrhsth pou 8elei iphone xwris iTunes activation,updates,contacts sync, email sync, klp klp…. Den katalavainw Giati na parei iphone???? P.s ayto to MSG graftike apo to iPhone mou pou den ypostirizei Ellhnika kai exei spastiko word prediction

 32. Η αλήθεια πάντως είναι πως η διαδικασία αναβάθμισης του iphone, είναι πολύ πιο απλή από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο, smartphone, pda κλπ! Το βάζεις στο dock για ένα συνηθισμενο sync, σε ενημερώνει ότι βγήκε έκδοση, πατάς update και τέλος! Ούτε θα σε ρωτήσει κάτι ενδιάμεσα για να σε μπερδέψει, ούτε και θα ασχοληθείς με το αν σου πέρασε ξανά τις επαφές ή τα προγράμματα! ΌΤαν τελειώσει έχεις και πάλι το τηλέφωνό σου όπως ήταν πριν (ακόμη και το σημείο του τραγουδιού στο οποίο είχες σταματησει).

  Από κει και πέρα, όποιος αρνείται να χρησιμοποιεί itunes, τοτε προφανώς και δεν πρέπει να πάρει iphone!

  :)

 33. @tompap: Μπορεί να βγεί με 2 τρόπους το auto correction. Αν έχεις το Cydia έχει ήδη κυκλοφορήσει το CToggle οπου κάνει αυτή την δουλεία.

  Αλλιώς αν έχεις χρόνο και διάθεση (όπως είχα εγώ) μπορείς να μπείς με SCP και να πας στο
  / System / Library / TextInput βρές το αρχείο TextInput_en.bundle και απλώς κάντο renamе. Και είσαι έτοιμος!

 34. Οταν λέω SCP είναι Secure FTP και εγώ χρησιμοποιώ το WIN SCP3 !

 35. Mολις αρχισε το λανσαρισμα του iphone, ισως να ειναι και το πρωτο καταστημα που το κανει, τοποθετουμε posters , stands etc

  Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες το απογευμα

  Κομματια παντως σημερα δεν μας εχουν ερθει.

 36. @ ugh82 thanks gia to explain. Sou stelno ena mail sto blog sou

 37. george ant, στην Καβαλα αυτες τις φωτογραφιες στην βιτρινα τις εχουμε εδω και πολλες μερες, ισως και εβδομαδες! Δεν νομιζω να ειναι κατι καινουργιο! Παντως σιγουρα χθες που περασα εξω απο το μαγαζι υπηρχανε, αρα δεν νομιζω να ειναι κατι καινουργιο!

 38. Μέρες?εβδομάδες? σίγουρα χθές? ειναι κάπως αντιφατικό…

  Το θεωρώ κάπως ανάποδο στην ίδια την Vodafone να βγαίνει το λανσάρισμα σήμερα το μεσημέρι και στην επαρχία να υπάρχει εδώ και καιρό…

  Αnyway, δεν μιλησα ετσι και αλλιώς για καμια αποκλειστικότητα, σημασία έχει και το νέο είναι αυτό…ότι είναι θέμα ημερών να βγούν στην αγορά το πρώτα 3G IPHONE…δεν μπορώ να το πώ πιο χύμα

 39. tompap, δεν θα πουλήσουν περισσότερα από 10.000.000 iPhones σε tech savvy τύπους.

 40. george ant, good man. Θα κάνω ξεχωριστό post με αυτές

 41. Το 3G σε άσπρο πάντως είναι κάπως καλύτερο έχω την εντύπωση, το μαύρο αφήνει ένα σωρό δακτυλιές απο πίσω…δεν είναι σαν το απλό iphone

  Φάση θα έχει που θα πρέπει κάθε φορα που αλλάζει κάποιος κάρτα sim να γίνεται ενεργοποίηση του iphone…άντε να πείς τώρα στον Έλληνα, σε αυτόν που θα έρθει να το πάρει μόνο και μόνο για την μόστρα και δεν έχει ιδέα απo gadget-iphone, ότι πρέπει να του το σεταρουμε πρώτα με το itunes για να ενεργοποιηθεί…θα έχει πολύ γέλιο!

 42. Αν διαβάσετε το άρθρο των NYT για την πορεία της Palm και το μέλλον έχει ενδιαφέρον η παράγραφος στην αρχή που λέει: “In recent years Palm lost its way. Its share of the smartphone market has been halved to about 16.9 percent over the last two years. First, Research in Motion found the sweet spot of business users with its BlackBerry. More recently, Apple grabbed consumers’ fancy with the iPhone.”. Είναι ξεκάθαρο που απευθύνεται το iPhone και που σκοπεύει να μπει πλέον με το νέο firmware 2.0 (στο business κομμάτι).

 43. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κανένα iPhone 3G προς πώληση και συγγνώμη κιόλας αλλα τα παιδιά της V με έχουν κουράσει χωρίς να απευθύνομαι κάπου συγκεκριμένα. Εντάξει παιδιά η διαφήμιση στην Ελλάδα έχει έρθει από πολύ παλιά δεν είμαστε βλ…. τους αρέσει αυτό που γίνετε στο internet για την πάτριους.

  Δεν μπορεί να γεμίζουν προχθές – και στο Ηράκλειο Κρήτης- ολα τα καταστήματα V με αυτοκόλλητα βιτρίνας με το σύνθημα “Σύντομα Κοντά σας” και να έρθει το τηλέφωνο προς διάθεση στο κοινό σε 2, 3 μέρες με τέτοιο αυτοκόλλητο θα το υποδέχονταν;

  Η V δεν κάνει κατι διαφορετικό απο’τι έκαναν πριν πολύ καιρό Germanos, Πλαίσιο-Mall. Το αυτοκόλλητο ήρθε για να μείνει στην χειρότερη κανα μήνα και βάλε. Εδω δεν έχει αναγγείλει την τιμολογιακή πολιτική τους απέναντι στην συσκευή ακόμα και περιμένουμε να το δούμε να πωλείται.???

  Στην καλύτερη να “κλέψουν” κανα 2000 iPhone απο την V-Ινδίας σταντ που αύριο διαθέτη πραγματικά στο κοινό την συσκευή, και να τα αραδιάσουν σε σταντ.

 44. SORRY αλλα στο τελος δεν ειχα γραψει αυτα που λεει στο πανω post και το ξανα postaρο.!

  Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κανένα iPhone 3G προς πώληση και συγγνώμη κιόλας αλλα τα παιδιά της V με έχουν κουράσει χωρίς να απευθύνομαι κάπου συγκεκριμένα. Εντάξει παιδιά η διαφήμιση στην Ελλάδα έχει έρθει από πολύ παλιά δεν είμαστε βλ…. τους αρέσει αυτό που γίνετε στο internet για την πάτριους. Δεν μπορεί να γεμίζουν προχθές – και στο Ηράκλειο Κρήτης- ολα τα καταστήματα V με αυτοκόλλητα βιτρίνας με το σύνθημα “Σύντομα Κοντά σας” και να έρθει το τηλέφωνο προς διάθεση στο κοινό σε 2, 3 μέρες, με τέτοιο αυτοκόλλητο θα το υποδέχονταν; Η V δεν κάνει κατι διαφορετικό απο’τι έκαναν πριν πολύ καιρό Germanos, Πλαίσιο-Mall. Το αυτοκόλλητο ήρθε για να μείνει στην χειρότερη κανα μήνα και βάλε. Εδω δεν έχει αναγγείλει την τιμολογιακή πολιτική της απέναντι στην συσκευή ακόμα και περιμένουμε να το δούμε να πωλείται.??? Στην καλύτερη να “κλέψουν” κανα 2000 iPhone απο την V-Ινδίας που αύριο διαθέτη πραγματικά στο κοινό την συσκευή, και να τα αραδιάσουν σε σταντ.

 45. Κάτω απο το αυτοκόλλητο που γράφει “Σύντομα κοντά σας” στις 22 Αυγούστου 08:00πμ θα ξεκολήθεί και θα εμφανιστεί ένα άλλο που θα γράφει “Είναι εδώ”.
  Λιγάκι υπομονή παιδιά…

 46. Παιδιά δεν θα αργήσει τόσο…υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που δεν γίνεται να τις πούμε, αλλα μας δειχνουν με βεβαιότητα οτι είναι θέμα ήμερων….

 47. Χα! Μόλις μου ‘ρθε mail από τη voda πως από την Παρασκευή 22 Αυγούστου το iphone θα είναι διαθέσιμο!! :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons