Ξεκίνησε η παραγωγή iPad mini, έρχεται σε 3 εβδομάδες

by Stefanos Kofopoulos • On 03-10-2012 • AT 6:06 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Ξεκίνησε η παραγωγή iPad mini, έρχεται σε 3 εβδομάδες

Οι φήμες θέλουν την παραγωγή του iPad mini να έχει ξεκινήσει ήδη και την Apple να στέλνει τις προσκλήσεις για το iPad mini event στις 10 Οκτωβρίου. Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα αλλά δεδομένων των leaks, φωτογραφιών και πληροφοριών μάλλον τα πράγματα θα εξελιχθούν κάπως έτσι.

iPad mini ειναι ετοιμο το μικροτερο iPad

Σύμφωνα με πληροφορίες της WSJ η παραγωγή του iPad mini έχει ήδη αρχίσει σύμφωνα με πηγές της εφημερίδες από διάφορους με γνώση του θέματος στις εταιρείες παραγωγή των ηλεκτρονικών που χρειάζεται το iPad mini. Ήδη η LG και η AU Optronics έχουν ξεκινήσει την παραγωγή της νέας οθόνη του iPad mini που λέγεται ότι θα έχει διαγώνιο 7.85 ίντσες, μικρότερη από τις 9.7 ίντσες του σημερινού iPad. Η ανάλυση της νέας οθόνης αναμένεται να είναι μικρότερη από την ανάλυση του νέου iPad 3.

Φημολογία κυκλοφορεί και για την τιμή του νέου Apple tablet που υπολογίζεται ότι θα κοστίζει κάπου στα 350 δολάρια. Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η τιμή αφορά τα μοντέλα με 3G ή απλά τα WiFi μοντέλα ή ακόμα και αν το νέο iPad mini κυκλοφορήσει σε WiFi μόνο και WiFi/3G/LTE εκδόσεις.

Η Apple φαίνεται ότι πιέζεται από τον ανταγωνισμό και θέλει να απαντήσει στο Amazon και το Google με την δημιουργία του iPad mini. Φθηνότερο και μικρότερο tablet με το ίδιο οικοσύστημα εφαρμογών στο App Store και επιπλέον βολικότερο σχήμα για χρήση ως e-reader.

Παρότι ο Tim Cook υποσχέθηκε ότι η Apple θα διπλασιάσει τις προσπάθειες για μυστικότητα και αυτή την φορά φωτογραφίες της συσκευής που υποτίθεται ότι θα είναι το νέο iPad mini κυκλοφορούν και δείχνουν ότι το νέο Apple tablet θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο. Ακολουθώντας έτσι την νέα σχεδιαστική γραμμή της Apple με το iPhone 5.

Το iPad mini αναμένεται να παρουσιαστεί στις 17 Οκτωβρίου 2012.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να σημειώσω ότι την μέρα του event να περίμενε και την διάθεση του iTunes 11

  2. Σίγουρα θα πουλήσει αρκετά αλλά θα κάνει ανταγωνισμό και στο μεγάλο ipad εκτός απο τα Kindle και Nexus7.

  3. Αναλογία 4:3 ή 16:9;

Top

Show Buttons
Hide Buttons