Το iPad παίζει flash με λίγο jailbreak και Frash
by Stefanos Kofopoulos • On 07-07-2010 • AT 11:05 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Computing ΤεχνολογίαΈχετε iPad και θέλετε να γνωρίσετε το real web με όλο το μεγαλείο του Flash; Αν η απάντηση είναι ναι τότε δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στον οδηγό που παρουσιάζει βήμα προς βήμα τι και πως πρέπει να κάνετε για να το πετύχετε. Βασικά όλα ξεκινάμε με ένα Spirit jailbreak και καταλήγουν στο Frash. Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί και φυσικά στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες μέχρι το Frash να μπορεί να αναπαράγει βίντεο. Ναι, βίντεο από flash στο iPad.
[Thanks Michael G]
Επιτέλους, το ipad γίνετε χρήσιμο με την επιλογή να έχεις flash, για παράδειγμα εγώ θα το χρησιμοποιούσα για παρουσίαση των ιστοσελίδων των πελατών μου.
Αλλά δεν ψήνομαι να το αγοράσω, έχω γεμίσει γκατζετ φτάνει.
Α μη κάνετε όνειρα·το εγκατέστησα και..βγαίνει σωστός ο jobs όταν λέει πως το flash σε mobile πλατφόρμα είναι χάλια.μια επίσκεψη στο issuu ή σε αλλα βαριά flash site ,και παρατηρηστε τ βουτιά ram κάνει .τραγικό.θα μου πείτε,ας έβαζε κι άλλη ram στο ipad.και πάλι,δεν αξίζει . Η adobe πρέπει να κάτσει κάτω και να συμμαζέψει τη flash,και όχι να ξεστομιζει μεγαλοστομίες .
Σωστος ο Allex και ολο αυτο συνεπαγετε με μεγαλη καταναλωση μπαταριας
ας έχεις την επιλογή και αν θές δεν το χρησιμοποιείς,επιιλογή μας είναι