Το iFixit ανοίγει το iPad Air, όλα όσα ήθελες να μάθεις από το teardown

by Stefanos Kofopoulos • On 04-11-2013 • AT 1:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Το iFixit ανοίγει το iPad Air, όλα όσα ήθελες να μάθεις από το teardown

Το iPad Air κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα από την 1η Νοεμβρίου 2013 και το iFixit στην Αμερική έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά. Άνοιξε το iPad Air και προσπάθησε να διαπιστώσει πόσο εύκολο είναι να επισκευαστεί από κάποιον εκτός Apple.

iPad Air, μικροτερο και πιο γρηγορο απο ποτε

Η απάντηση είναι όχι εύκολα, με το iPad Air να συγκεντρώνει 2 στα 10 στην βαθμολογία για το πόσο εύκολο είναι να επισκευαστεί από κάποιος. Μια γρήγορα ματιά στο εσωτερικό του iPad Air δείχνει την τεχνολογική υπεροχή της νέας hardware πλατφόρμας που χρησιμοποιεί η Apple. Η νέα Apple A7 CPU (SoC) και το M7 chip κάνουν τρομερή δουλειά στην εξοικονόμηση ενέργειας παρά τις σημαντικές επιδόσεις που προφέρουν. Όπως ακριβώς και στο iPhone 5S.

Η Apple αντικατέστησε την μπαταρία του iPad 4 με μικρότερη μπαταρία στο iPad Air. Για την ακρίβεια η μπαταρία του iPad Air είναι περίπου 20% μικρότερη σε σύγκριση με αυτή του iPad 4 αλλά μπορεί και προφέρει ακριβώς τις ίδιες ώρες λειτουργίας με το προηγούμενο iPad αλλά σε μικρότερες διαστάσεις, χαμηλότερο βάρος και μικρότερο όγκο.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons