Νέο video με iPad 5 και iPad mini 2 leaked parts δείχνει ότι έχουν το ίδιο πάχος

by Stefanos Kofopoulos • On 06-09-2013 • AT 10:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Νέο video με iPad 5 και iPad mini 2 leaked parts δείχνει ότι έχουν το ίδιο πάχος

Τα leaked parts από iPad 5 και iPad mini 2 αρχίζουν να πληθαίνουν και να είναι πλέον εξαιρετικής ποιότητας. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε λίγο πριν την ανακοίνωση των νέων iPad από την Apple.

iPad 5 και iPad mini 2 μοιραζονται κοινο hardware design language, το iOS 7 ακολουθει στο software

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple αμέσως μετά την ανακοίνωση του iPhone 5S και iPhone 5C την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013, θα ανακοινώσει σε ξεχωριστό event τον Σεπτέμβριο 2013 τα νέα iPad 5 και iPad mini 2. Κρίνοντας από την ποιότητα και την συχνότητα των leaked parts από iPad, φαίνεται ότι οι πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο iPad 5 θα ακολουθήσει το design του iPad mini. Αυτό σημαίνει ότι το iPad θα αλλάξει και όπως ήδη έχουμε δει το νέο iPad 5 θα μικρύνει και θα γίνει ελαφρύτερο διατηρώντας την ίδια οθόνη. Το iPad mini 2 πιθανολογείται ότι θα έχει Retina Display, θα παραμείνει το ίδιο σε διαστάσεις με το iPad mini και θα χρησιμοποιεί οθόνη στο ίδιο μέγεθος, δηλαδή με διαγώνιο 7.9 ίντσες. Το ερωτηματικό είναι αν θα αποκτήσει μεγαλύτερη ανάλυση ή όχι.

Φαίνεται πως η Apple ακολουθεί πλέον το ίδιο design language σε όλη την σειρά iPad. Τα νέα iPad 5 και iPad mini 2 θα είναι τα πρώτα παραδείγματα της νέας σχεδιαστικής γραμμής που ταιριάζει απόλυτα και με το iPad 5C. Μην παραξενευτείτε αν δείτε το iPad 6 να είναι σχεδιαστικά πιο κοντά στα νέα iPad 5 και iPad mini 2 από ό,τι είναι σήμερα το iPhone 5 και σύντομα το iPhone 5S. Φυσικά όλα τα νέα iPad και iPhone θα τρέχουν το iOS 7, την νέα έκδοση του iOS που είναι έτοιμη και αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons