Πάπαλα το iPad και όχι δεν είναι αστείο

by Stefanos Kofopoulos • On 19-04-2010 • AT 5:23 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

apple ipad

Με το iPad 3G να αναμένεται στις αρχές Μαΐου και συγκεκριμένα στις 7 του επόμενου μήνα, όσοι θέλουν να αποκτήσουν το WiFi μοντέλο θα πρέπει να κάνουν υπομονή ή να αρχίσουν τις προσευχές. Σύμφωνα με την Apple η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχους και η ζήτηση τόσο μεγάλη που η άφιξη του iPad σε χώρες εκτός Αμερικής θα γίνει κάποια στιγμή προς το τέλος Μαΐου 2010. Αυτό σημαίνει ότι το Jesus tablet έχει πουλήσει τρελά ή ότι η Apple χρησιμοποιεί την γνωστή τακτική του λυπούμαστε αλλά πουλάμε τόσο πολύ που θα έχουμε για εσάς σε μερικές ημέρες. Αν η καθυστέρηση του 3G μοντέλου στην Αμερική είναι ενδεικτικό σημείο, ίσως αυτή την φορά το Cupertino να λέει την αλήθεια. Ενδιαφέρον έχει και το blog post που αναφέρει: You’re only allowed to purchase two iPads. Εν αναμονή των εξελίξεων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είχαν εφαρμόσει παρόμοια πολιτική με τα iPhone και περιορισμό σε 2 ή 3 μόνο ανά πιστωτική κάρτα γιατί έχαναν χρήματα από τα iPhone που έφευγαν εκτός Αμερικής και κατέληγαν αλλού χωρίς φυσικά η Apple να λαμβάνει τα ποσοστά από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

  2. Ενημερωτικά για όσους είναι απο Ηράκλειο Κρήτης το έχει φέρει το multirama,για όσους θέλουν να πάρουν μία πρώτη(πικρή κατα τη γνώμη μου) γεύση και να συνειδητοποιήσουν πώς το ipad δεν θα αλλάξει τον κόσμο…

  3. Ομολογω πως και εγω, μιας και βρεθηκα της ημερες την κυκλοφοριας του στην Νεα Υορκη, περιμενα οτι θα ειναι ολα εξαντλημενα στο Apple store.. Ομως ο πωλητης εκει, με ενημερωσε πως εχουν 32 και 64gb και απλα ειχαν εξαντληθει τα 16αρια.. Και αυτο 4 ημερες μετα την ημερομηνια που ξεκινησε η πωληση.. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο ολα αυτα περι εξαντλησης κλπ ειναι αληθή ή απλα μερος του hype.. Προσωπικα δεν ρωτησα αν μπορω να αγορασω πανω απο δυο, αρκεστηκα στο ενα 32αρι που ηταν σε τιμη ευκαιριας αναλογουμενος την τιμη που θα εχει στην Ελλαδα οταν ερθει…

  4. Νομίζω ότι και τα πολλά demo μηχανήματα, που υπάρχουν στα μαγαζιά να έχουν μειώσει τον αριθμό των συσκευών που κυκλοφορούν. Όπου έχω πάει βλέπω (συνήθως) 3 και κόσμο συνεχώς από πάνω τους ;)

Top

Show Buttons
Hide Buttons