iOS 6.0.2 αναβάθμιση για WiFi χωρίς προβλήματα

by Stefanos Kofopoulos • On 18-12-2012 • AT 9:53 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

iOS 6.0.2 αναβάθμιση για WiFi χωρίς προβλήματα

Η νέα έκδοση iOS 6.0.2 είναι διαθέσιμη για download εδώ και τώρα. Το αγαπημένο σας iPhone 5, iPad mini θα αναβαθμιστούν στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS και τα όποια προβλήματα με το WiFi θα εξαφανιστούν. Αυτό υπόσχεται η Apple χωρίς να ξεκαθαρίζει κάτι παραπάνω.

Νέα έκδοση iOS 6.0.2 για την αντιμετώπιση ενός και μόνο προβλήματος ειδικά όταν δεν υπάρχει γκρίνια από τον κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης είναι κάτι πρωτότυπο για την Apple. Δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρο πιο ζήτημα διορθώνεται στο WiFi αλλά το delta update των 52MB δείχνει ότι έχει γίνει δουλειά.

Κατεβάζετε το iOS 6.0.2 από το iPhone 5, iPad mini ή αφού πρώτα έχετε κάνει backup στο iTunes και το download της αναβάθμισης ξεκινήσει από εκεί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δεν εχει εμφανιστει ακομαμστο ipad3 μου.

  • Τελικά αφορά μόνο το iPad mini και το iPhone 5

 2. Ναι τωρα το ειδα, σορρυ

 3. Γιατί η Apple συνεχώς εκτίθεται μπορεί κάποιος να μου πεί? Με χαζό τρόπο κιόλας… Όλο και κάποιο προβληματάκι εμφανίζεται σε κάθε update. Δεν υπάρχει έλεγχος καλής ποιότητας των updates σε αυτή την εταιρία?…

  κρίμα..

  • Έτσι είναι με τα bugs δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις την έκθεση σε ένα bug fix release

   • Δεν μιλάω μόνο για τώρα. Πάντα κάποιο πρόβλημα υπάρχει στα (περισσότερα) updates της Apple (ειδικά για το iOS). Όλο και η μπαταρία δεν θα δουλεύει καλά, όλα κάτι θα κολλάει, τώρα δεν δούλευε σωστά το ασύρματο. Πάντα με κάτι έχουμε να ασχοληθούμε.

    Έχει ακούσει κανείς bugs για Android πχ? ή για Windows Phone;

    Αυτό που θέλω να πώ, είναι πως η Apple (χωρίς ιδιαίτερο λόγο) πέφτει σε χαζά “λαθάκια” που δημιουργούν σιγά σιγά μία ανάλογη αντίληψη.

    Το είπα και απο την αρχή, δεν μιλάμε για κάποια τεράστια προβλήματα, αλλά για κάποια μικρά λάθη που στο τέλος της ημέρας κάνουν κακό στην ίδια την Apple και το σημαντικότερο; χωρίς λόγο, μιας και θα μπορούσαν να είχαν “προβλεφθεί”.

   • Θα διαφωνήσω μαζί σου για 2 λόγους… Ο ένας είναι πως πάντα υπάρχουν bugs που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί αν λάβεις υπόψη ρυθμίσεις κλπ και ο άλλος είναι πως έχω αλλάξει 3 android για να καταλήξω σε ένα που δε θα έχει πχ πρόβλημα με το wifi (χαμηλή εμβέλεια ή διακοπές), κακό σήμα, διακοπές στις κλήσεις, κηλίδες στην κάμερα. Πράγματα απολύτως φυσιολογικά αλλά με κατασκευαστές που δεν ενδιαφέρονται για να υποστηρίξουν μια συσκευή. Έχω καταλήξει με ένα xt910 το οποίο έχει ελάχιστη παρέμβαση από τη motorola και της οποίας οι εφαρμογές που έρχονται πακέτο με τη συσκευή αναβαθμίζονται μέσω του play store. ένα bug το οποίο δεν έχει διορθωθεί είναι πχ όταν έχεις ελληνικό locale η ενεργοποίηση του geotagging δεν είναι εφικτή γιατί το κείμενο φεύγει από το πλαίσιο και δεν μπορείς να βρεις το κουτάκι να το τσεκάρεις.

    Για τέτοια bugs μιλάμε! Μακάρι να είχε καλύτερη τιμή value-price το iphone να το τιμήσω αλλά νομίζω πως απευθύνεται σε άτομα άλλης τσέπης ή προτεραιοτήτων ή iq lvl

 4. Επιτέλους

Top

Show Buttons
Hide Buttons