Νέο iPod touch με κάμερα και Apple iTV σύντομα

by Stefanos Kofopoulos • On 23-08-2010 • AT 11:13 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Νέο iPod touch με κάμερα και Apple iTV σύντομα

Δεν είναι μυστικό ότι η Apple ετοιμάζει νέο iPod touch με FaceTime κάμερα και design παρόμοιο με αυτό του iPhone 4. Αυτό που μέχρι πρόσφατα προκαλούσε το ενδιαφέρον στα σωθικά του iOS 4.1 beta ήταν η αναφορά για unknownHardware. Τώρα όμως ξέρουμε ότι το unknownHardware είναι σχεδόν βέβαια ότι αντιπροσωπεύει το Apple iTV που πιθανότατα θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο.

Εκτός από το iPod touch με κάμερα, η Apple φαίνεται να ετοιμάζει και νέο iPad με hardware διαφορετικό από αυτό των σημερινών μοντέλων. Αυτό τουλάχιστον φανερώνει η εντελώς διαφορετική ονομασία του iProd 2,1 σε αντίθεση με το iProd 1,1 που χαρακτηρίζει το σημερινό iPad. Η αλλαγή στην κωδική ονοματολογία που ακολουθεί η Apple είναι πάντα βέβαιο ότι ακολουθείται από αλλαγές στα ίδια τα προϊόντα, για αυτό άλλωστε το iPod 4,1 θα είναι το νέο ιPod touch που θα αντικαταστήσει το παλιό πλέον iPod 3,2.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τότε το unknown hardware τι είναι;

  2. To περιμενω πώς & πώς αυτο το νεο ipod touch. Ειδικα άμα κοστολογηθει όπως τα τωρινα…..

    • Ε ναι, αυτή είναι η ιδέα. Ίδια τιμή, περισσότερα χαρακτηριστικά, παρόμοια διάρκεια μπαταρίας και μικρότερο κόστος παραγωγής για την Apple.

Top

Show Buttons
Hide Buttons