Ανακοινώθηκε το νέο Chromebook 11 της Acer

by George Polyzos • On 13-01-2018 • AT 3:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Acer παρουσίασε στο CES 2018 τη νέα σειρά Chromebook 11 που προσφέρει υψηλή καθημερινή απόδοση και αυτονομία που φτάνει μέχρι και τις 10 ώρες.

Το Acer Chromebook 11 έρχεται με δύο επιλογές οθόνης προσφέροντας είτε μία οθόνη αφής 11,6 ιντσών IPS (CB311-8HT) είτε απλή (CB311-8H) με ανάλυση 1366×768 για την απεικόνιση ευανάγνωστου κειμένου, φωτογραφιών ή βίντεο. Χάρη στο νέο αθόρυβο fanless σύστημα ψύξης (χωρίς ανεμιστήρα) και στις 10 ώρες αυτονομίας της μπαταρίας του, είναι ιδανικό για ολοήμερη χρήση, ενώ ο λεπτεπίλεπτος σχεδιασμός του διευκολύνει την μεταφορά του.

Επιπλέον, προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο οικοσύστημα της Google συμπεριλαμβανομένων των Google Drive, Gmail και μία ποικιλία από χρήσιμες εφαρμογές και extension του Chrome. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν διάφορες εφαρμογές και tabs την ίδια στιγμή στο Acer Chromebook 11, καθώς με το τελευταίο μοντέλο του επεξεργαστή Intel Celeron επιτυγχάνεται υψηλή απόδοση.

Το Acer Chromebook 11 διαθέτει 2 GB ή 4 GB μνήμης και αποθηκευτικό μέσο 16 GB ή 32GB eMMC. Το νέο μοντέλο της Acer περιλαμβάνει επίσης δύο θύρες USB 3.1 Type-C Gen 1, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη φόρτιση της συσκευής καθώς και άλλων προϊόντων, τη γρήγορη μετάδοση δεδομένων και τη σύνδεση σε οθόνη HD. Οι χρήστες μπορούν επιπλέον να αξιοποιήσουν το MicroSD card reader για την πρόσβαση και τη μετάδοση δεδομένων.

Τα διάφορα μοντέλα της σειράς Chromebook 11 της Acer θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο με τις τιμές να ξεκινούν από τα 319 ευρώ. Οι ακριβείς προδιαγραφές, τιμές και διαθεσιμότητα θα ποικίλουν ανά περιοχή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons