Η καλύτερη διαφήμιση του Internet Explorer, τα 90s ξανά στην μόδα

by Stefanos Kofopoulos • On 25-01-2013 • AT 7:43 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η καλύτερη διαφήμιση του Internet Explorer, τα 90s ξανά στην μόδα

Όταν η Microsoft έχει κέφια ξεπερνάει τον εαυτό της. Σε ένα έξυπνο και εμπνευσμένο ταξίδι από την δεκαετία του 90 μέχρι σήμερα ο Internet Explorer όχι μόνο άλλαξε αλλά ωρίμασε και έγινε μέρος της καθημερινότητας ολόκληρου του πλανήτη. Για πολλούς το μπλε e σήμαινε και σημαίνει internet.

Ο Internet Explorer σήμερα τρέχει σε x86 και ARM επεξεργαστές, είναι μέρος του λειτουργικό με τόσο καθοριστικό τρόπο όσο ποτέ άλλοτε. Τα Windows 8 είναι, ειδικά στο Surface tablet είναι ο Internet Explorer και το ανάποδο. Ολόκληρο το web ανοίγεται μέσα από από μια εφαρμογή και μόνο, όλος ο κόσμος είναι ένα κλικ ή ένα tap πιο κοντά εξαιτίας του Internet Explorer.

Internet Explorer, Child of the 90s Video

Όσοι είχαν την δυστυχία, γιατί περί δυστυχίας πρόκειται, να χρησιμοποιήσουν τις πρώτες εκδόσεις του IE ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει η δεκαετία του 90. Ήταν τόσο άσχημος και αργός και προβληματικός browser ώστε όταν κυκλοφόρησε ο Internet Explorer 6 στις αρχές τις επόμενης δεκαετίας (2001) αυτός ο τόσο μισητός browser έμοιαζε ως η ευκαιρία από το μέλλον.

Πάνω σε αυτό το ταξίδι νοσταλγίας από την δεκαετία του 90, τότε που όλα ήταν πιο αθώα και είχαν περισσότερο ενδιαφέρον, πατάει η Microsoft για να φτάσει στο σήμερα. Από το 56Κ modem στο σημερινό κόσμο των Windows 8 και του Surface tablet με κοινό στοιχείο τον Internet Explorer.

Για όσους ζουν στο σήμερα, ο Internet Explorer 10 είναι διαθέσιμος για όλους. Δοκιμάστε τον!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Α στο καλό, με συγκίνησαν..

  Βέβαια όχι τόσο ώστε να χρησιμοποιήσω ξανά τον IE. Μην λέμε ό,τι θέμε.

 2. Πραγματικά συγκινητικό βίντεο. Μόνο το trumpet shock ξέχασαν να βάλουν. Και τον Netscape Navigator. ΙΕ at 90’s? Υπήρχε τέτοιο πράμα;

 3. Best Ad EVER! EVER όμως! Ειδικά για όσους βρίσκονται σε έκδοση 3.0.0+ (ε Titana?) :)

 4. Για τα windows 7 πότε τελικά θα τον βγάλουν;

  • Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία αλλά σύντομα.

   • Ετοιμος δεν είναι; Τον έχω εγκαταστήσει…

   • Στα Windows 7 έχεις τη δοκιμαστική έκδοση, στα Windows 8 είναι η τελική κανονικά.

 5. Εξαιρετικη!

Top

Show Buttons
Hide Buttons