Ο Internet Explorer 8 έγινε άνθρωπος, χαρίζει εισιτήρια

by Stefanos Kofopoulos • On 20-04-2010 • AT 3:23 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

ie8

Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που εγκατέστησα τα Windows 7 και χρησιμοποίησα τον Internet Explorer 8 για να κατεβάζω τον Firefox, τον Minefiled και τον Chrome. Τώρα βέβαια η Microsoft προσφέρει την επιλογή του Browser Choice Screen αλλά και εισιτήρια για να “εξερευνήστε τον κόσμο δωρεάν με τον Internet Explorer 8!”.

Όπως αναφέρει και το press release “Ο Internet Explorer 8 πραγματοποιεί έναν μεγάλο πρωτότυπο διαγωνισμό και δίνει κάθε εβδομάδα σε ένα τυχερό 2 δωρεάν εισιτήρια για τον προορισμό των ονείρων του!”. Καθόλου κακό ακόμα και αν χρησιμοποιείτε Opera αλλά θέλετε να πάτε ταξιδάκι free as in beer. Οι λεπτομέρειες ακολουθούν.

Μέσα από την ιστοσελίδα www.exploretheworld.gr, o Internet Explorer 8 προκαλεί και προσκαλεί τους μελλοντικούς εξερευνητές να αναζητήσουν τους τόπους των ονείρων τους και να ετοιμάσουν βαλίτσες! Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να μπουν στο www.exploretheworld.gr με Internet Explorer 8, να διαλέξουν ένα προορισμό που επιθυμούν και να δηλώσουν συμμετοχή. Κάθε εβδομάδα ένας τυχερός θα κερδίζει 2 δωρεάν εισιτήρια με την Lufthansa για το ταξίδι των ονείρων του!

Επιπλέον, το www.exploretheworld.gr αποτελεί μια χρήσιμη πηγή ταξιδιωτικών πληροφοριών αφού οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους πολλά χρήσιμα links δημοφιλών ιστοσελίδων, που θα τους βοηθήσουν να οργανώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταξίδια τους και να αποκτήσουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουλίου

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καθόλου ασχημα!
    Βεβαια το δώρο είναι αποκλειστικά το κόστος του εισιτηρίου για μεταφορά προς και απο τον επιθυμητό προορισμό και ο τυχερός πρέπει να πληρώσει όλα τα υπόλοιπα έξοδα, διαμονής κτλ.. οπότε καλύτερα να το λάβει και αυτο υπόψη κατα την επιλογή του προορισμού…

Top

Show Buttons
Hide Buttons