Το Instagram με διαφημίσεις, πιλοτικό πρόγραμμα στην Αμερική

by Stefanos Kofopoulos • On 04-10-2013 • AT 5:52 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το Instagram με διαφημίσεις, πιλοτικό πρόγραμμα στην Αμερική

Ήταν καιρός να γίνει το αναμενόμενο, να αρχίσουν να εμφανίζονται διαφημίσεις στο Instagram. Η νέα κίνηση θα επηρεάσει μόνο το Αμερικανικό κοινό και αυτό ελάχιστα, σύμφωνα με δηλώσεις τις εταιρείας.

Η ανακοίνωση έγινε εχθές αργά το βράδυ ώρα Ελλάδας. Με επιχείρημα την οικονομική βιωσιμότητα της υπηρεσίας, η ομάδα του Instagram δήλωσε το αυτονόητο: πρέπει να βγάλουμε χρήματα για να συνεχίσει να υπάρχει η υπηρεσία, που πλέον αήκει στο Facebook αλλά συνεχίζει να λειτουργεί ανεξάρτητα. Οι διαφημίσεις είναι ο πρώτος τρόπος που σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του Instagram με τις πρώτες δοκιμές να ξεκινάνε στην Αμερική άμεσα.

DOWNLOAD: Instagram 4.2 για iOS 7, μεγαλύτερες φωτογραφίες και καλύτερα video

Μαζί με το feed των φωτογραφιών και video από τα άτομα που ακολουθούν, οι Αμερικανοί θα βλέπουν διαφημιστικά video από εταιρείες και brands που ίσως να μην ακολουθούν. Το Instagram υπόσχεται ότι οι διαφημίσεις θα είναι λίγες με την δυνατότητα να κρύβονται όταν δεν αρέσουν / ταιριάζουν σε κάποιον.

Η προσθήκη των διαφημίσεων δεν επηρεάζει καθόλου τα δεδομένα των χρηστών, φωτογραφίες και βίντεο, που συνεχίζουν να ανήκουν στον καθένα από εμάς. Μένει να δούμε τα οικονομικά αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής και πως το Instagram μαζί με το Facebook θα καταφέρουν να βγάλουν χρήματα από τα 150 εκατομμύρια των χρηστών αυτή την στιγμή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons