Τα σωθικά του iPhone 4G χωρίς φόβο, πάθος και αίμα

by Stefanos Kofopoulos • On 15-05-2010 • AT 8:19 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

iPhone 4G hardware

Όσοι δεν πιστεύουν ότι το δεύτερο leak του iPhone 4G είναι αληθινό, ούτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία που αφορούν το A4 SoC, ας ρίξουν μια προσεχτική ματιά στην φωτογραφία του post. Αυτό που βλέπετε είναι το iPhone 4G μέσα και έξω, με την μπαταρία και τα ηλεκτρονικά σε κοινή θέα. Αυτό είναι ο κορμός της δημιουργίας του Steve Jobs και της παρέας του για το νέο iPhone 4G που αναμένεται να δούμε από κοντά στις 7 Ιουνίου. Οι προσεχτικοί θα παρατήρησαν πόσο μοιάζει το design του PCB με αυτό του iPad. Η μπαταρία καταλαμβάνει σημαντικό χώρο και ό,τι απομένει πάει στα ηλεκτρονικά. Η κατανομή του βάρους ίσως να είναι περίεργη και στο τελικό μοντέλο είναι πιθανόν να υπάρχουν αλλαγές, πάντως το iPhone 4G είναι εδώ και μοιάζει κάπως έτσι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πότε θα μας που πόση κάμερα έχει;

    • Κάμερα 5 megapixel

  2. Ας ειναι 1Ghz η CPU και οχι υποβαθμισμενη στα 800Mhz οπως λενε καποιοι για να υπαρχει διαφορα με το iPad και τιποτα αλλο!

    • Μακάρι να είναι στο 1GHz για να κοντράει στα ίσια όλους τους άλλους που τρέχουν Snapdragon στην ίδια ταχύτητα. Πάντως τα 800MHz δεν είναι άσχημα και αποτελούν upgrade από το 3GS, κάνουν καλό στην μπαταρία και διατηρούν αποστάσεις από το iPad.

  3. iphone 3GS ή x10?? πότε θα βγει το iphone 4G??

    • 7 Ιουνίου το νέο iPhone. Λέω να περιμένεις μέχρι τότε. Το Χ10 είναι super αλλά αν δεν το αναβαθμίσουν στο software είναι πολύ πίσω πλέον

Top

Show Buttons
Hide Buttons