Μέσα στο καλοκαίρι η LG θα παρουσιάσει την «Judy»

by George Polyzos • On 20-02-2018 • AT 12:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Όπως είναι ήδη γνωστό η LG δεν πρόκειται να παρουσιάσει κανένα νέο smartphone στο φετινό Mobile World Congress. Αντίθετα, η επόμενη ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας προγραμματίζεται να παρουσιαστεί τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Venture Beat, η επόμενη ναυαρχίδα της LG έχει την κωδική ονομασία Judy, διατηρώντας την παράδοση που θέλει τις υπό ανάπτυξη συσκευές της κορεατικής εταιρείας να φέρουν γυναικεία ονόματα. Η Judy θα είναι το διάδοχο μοντέλο του LG G6 αλλά δεν θα έχει την ονομασία LG G7.

Οι πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα υποστηρίζουν ότι η Judy δεν θα αποτελεί μία βελτιωμένη έκδοση προηγούμενων συσκευών, αλλά θα αποτελεί μία εντελώς νέα σχεδίαση. Η συσκευή φέρεται να διαθέτει οθόνη Full Vision, αναλογίας 18:9 και διαγωνίου 6,1 ιντσών, θα είναι δηλαδή αρκετά μεγαλύτερη από την 5,7 ιντσών του G6.

Επίσης, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι η LG Electronics εργάζεται στην ανάπτυξη ενός νέου πάνελ με την ονομασία MLCD+. Το συγκεκριμένο πάνελ θα έχει την ικανότητα, πάντα σύμφωνα με το Venture Beat, να αποδίδει μεγαλύτερη φωτεινότητα ενώ θα καταναλώνει 35% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τα πάνελ τεχνολογίας IPS LCD.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της η Judy αναμένεται να διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θεωρούνται «προβλεπόμενα» για μία ναυαρχίδα. Το SoC αναμένεται να είναι το Qualcomm Snapdragon 845 συνοδευόμενο από 4GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Η πίσω κάμερα θα είναι dual με γυάλινα οπτικά στοιχεία, αισθητήρες ανάλυσης 16 Megapixel και έκθεση f/1.6.

Αναμένεται επίσης να διαθέτει αντοχή σε νερό, σκόνη και πτώσεις σύμφωνα με το πρότυπο IP68, τα στερεοφωνικά του ηχεία περιγράφονται ως «boombox», θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, θα ενσωματώνει ψηφιακό βοηθό, αναγνώριση φωνής και Τεχνητή Νοημοσύνη στην κάμερα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons