Στην μνήμη και προς τιμή όσων σβήνουν φωτιές

by Stefanos Kofopoulos • On 28-08-2007 • AT 6:55 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Βλέπω ότι το θέμα των πυρκαγιών και οι ευθύνες για όσα πήγαν στραβά έχει καταντήσει κάτι σε προεκλογική βλακεία με υποτιθέμενες πολιτισμένες δηλώσεις, ψεύτικο σεβασμό, κατηγορίες και κάλπικη επάρκεια του κρατικού μηχανισμού που λυγίζει κάθε την στιγμή που ο άνεμος δείχνει τα δοντάκια του. Για άλλη μια φορά θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όσους δίνουν μάχη με τις φλόγες από αέρα και στεριά. Είδα εχθές και προχθές ανατριχιαστικιές στιγμές με αναπάντεχες αλλαγές του ανέμου να σκάει στα μούτρα των πυροσβεστών.

Στην μνήμη όλων όσων χάθηκαν μέχρι τώρα και όλων όσων τρέχουν για να σώσουν ζωές, ζώα και περιουσίες το βίντεο του σμηναγού Δημήτρη Στοιλίδη που έχασε την ζωή του μαζί με τον υποσμηναγό Ιωάννη Χατζούδη δίνοντας μάχη για την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς στην Εύβοια πριν από περίπου 1 μήνα [Αρ. Πρωτ. : 1458 // 23-07-2007].

Ειλικρινά, δεν ξέρω πόσοι ακόμα πρέπει να πεθάνουν και πόσοι να υποφέρουν!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τις μέρες αυτές έτυχε να βρίσκομαι κι εγώ στον Πύργο και έτσι πρώτη φορά είδα απο κοντά τουλάχιστον την δουλειά που κάνουν.. Αυτοί οι Άνθρωποι αξίζουν πολλά περισσότερα απο συγχαρητήρια.

  2. @Ilias: Τί ακριβώς έκανες εκεί;

  3. Μπράβο Τιτάνα για το βίντεο…

  4. Ποιος το έφτιαξε το βίντεο;

  5. @diafanos: Από όσο ξέρω ο Στοιλίδης πριν πεθάνει

Top

Show Buttons
Hide Buttons