Το in.gr έχει σοβαρό πρόβλημα layout

by Stefanos Kofopoulos • On 19-12-2007 • AT 3:21 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

in.gr banner mess

Κάτι πάει σίγουρα στραβά στο in.gr και στις διαφημίσεις. Το banner της Samsung σε κάποια από τις σελίδες του site, φέρνει τα πάνω κάτω σε Firefox 2.0.0.11 και Safari 3.0.4 για Windows. To layout έχει καταστραφεί εντελώς και δεν παίζει τίποτα σωστά εκτός και αν χρησιμοποιείτε Internet Explorer… με την έκδοση 7 όλα φαίνονται μια χαρά. Μόνο αυτό δοκίμασα.

Τα screenshots σε μεγαλύτερη ανάλυση εδώ και εδώ.

[Thanks Nikos]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τους έχω στείλει άπειρα Mails εδώ και μήνες για αυτό αλλά ποτέ δεν πήρα απάντηση…
  :/

 2. Κλασσικά, το banner θα έχει κάποιο div το οποίο θα σπάει το όλο layout. Το έχουμε συναντήσει αρκετές φορές αυτό.

 3. Internet explorer for ever mages…

 4. Γενικά το In θέλει φτου και απο την αρχή αν πάτε μια σβούρα από το webarchive.org στο wayback machine και βάλετε in.gr για url θα εμφανίσει όλες τις εκδοχές του site από την απαρχή του, σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ!
  Επίσης βγάζει και τρελά φραγκάκια… με τις ευλογίες-άπρεια-κονέ-τρελά-φράγκα-Λαμπράκη πάντα ;)

 5. Το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι “αυτοδίδακτοι” designers δεν υπακούν σε doctypes. Χώνουν ότι γουστάρουν, νομίζουν οτι η html είναι ενα photoshop “copy paste και τελείωσες”. Όμως δεν είναι έτσι. Οσο expert και να είσαι, πάντα χρειάζεται να προσέχεις που θα βάλεις το stylesheet id το stylesheet class και να μαζεύεις τα div σου.

  Έχω τύχει σε χειρότερα πράγματα… :)

 6. Το layout έχει σοβαρό πρόβλημα με το in.gr. Η επί σειρά ετών στασιμότητα του layout και η έλλειψη αισθητικής προσέγγισης του μου φέρνει μόνο μια σκέψη: “αφού μαζεύουμε το χρήμα το layout θα κοιτάμε τώρα;”. Μήπως έτσι σκέφτονται τελικά; Εκατοντάδες χιλιάδες hits καθημερινά στο in.gr δε βρέθηκε ένας εκ των έσω να τους πει ότι είναι μαύρα χάλια όλο το στήσιμο του site; Καλές οι διαφημίσεις αλλά να επενδύσουν και λίγα ευρουλάκια στο layout για να δείξουν ότι τιμάνε τους αναγνώστες τους.

 7. ωραίος ο οκτάμπιτος, καλα τα λες και εγώ είχα πάντα την απορία με τόσα φραγκα τι κάθονται και κάνουν στο In το στήσιμο είναι για τα μπάζα! το pathfinder πάντως εξελίσσεται συνεχώς.

Top

Show Buttons
Hide Buttons