Ημερομηνίες κυκλοφορίας για τα LG G6 και Samsung Galaxy S8

by George Polyzos • On 24-02-2017 • AT 12:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν το φετινό Mobile World Congress ανοίξει τις πύλες του, η LG Electronics και η Samsung έχουν αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για το λανσάρισμα των επόμενων ναυαρχίδων τους.

Όπως αποκαλύπτει η κορεατική ιστοσελίδα ET News το LG G6 θα καταφέρει να «χτυπήσει» πρώτο κάνοντας την εμφάνισή του ταχύτερα στην αγορά, πριν από το Galaxy S8 της Samsung, απολαμβάνοντας έτσι ένα διάστημα μοναξιάς στα ράφια των καταστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η LG σχεδιάζει να παρουσιάσει επίσημα την επόμενη ναυαρχίδα της στο MWC 2017, στη Βαρκελώνη. Αντίθετα με το Galaxy S8, αν και υπήρχε η αρχική φημολογία περί παρουσίας του εκεί, για το οποίο η Samsung έχει επιβεβαιώσει ότι δεν θα κάνει επίσημη εμφάνιση μέχρι τον Μάρτιο.

Από τη στιγμή λοιπόν που το LG G6 κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 26 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, το ET News θεωρεί ότι οι προ-παραγγελίες για την κορεατική αγορά θα ξεκινήσουν στις 2 Μαρτίου και θα διαρκέσουν έως τις 9 Μαρτίου, ενώ στις 10 Μαρτίου τοποθετείται το επίσημο εμπορικό λανσάρισμα. Εάν όλα αυτά αληθεύουν θα πρόκειται για το ταχύτερο λανσάρισμα που έχει πραγματοποιήσει η LG καθώς τα G5 και G4 είχαν λανσαριστεί Απρίλιο, ενώ το G3 είχε λανσαριστεί Μάιο.

Από την άλλη πλευρά, όλα δείχνουν ότι το Galaxy S8 θα παρουσιαστεί επίσημα σε ειδικό event που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 28 Μαρτίου. Από εκεί και πέρα θα χρειασθεί κάτι λιγότερο από ένας μήνας για να γίνει το επίσημο λανσάρισμα της συσκευής, πιθανότατα στις 21 Απριλίου, δίνοντας πρακτικά στην LG ένα διάστημα έξι εβδομάδων για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού, χωρίς την παρουσία της Samsung.

Προφανώς οι ημερομηνίες του δημοσιεύματος αφορούν την κορεατική αγορά και προέρχονται από πληροφορίες που έχουν δώσει, ανώνυμα φυσικά, τοπικοί τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι. Η επαλήθευση ή μη θα έρθει μοιραία το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons