Ημερίδα του LinkedIn στην Αθήνα

by George Polyzos • On 13-06-2016 • AT 10:39 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Newsroom

linkedin

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, στο συνεδριακό κέντρο ΟΤΕ Academy, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ημερίδα του LinkedIn στην Ελλάδα.

Ομιλητές από τα κεντρικά του LinkedIn θα παρουσιάσουν σε επιλεγμένο κοινό, τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του, καθώς και στρατηγικές αποτελεσματικής χρήσης του σημαντικότερου μέσου επαγγελματικής δικτύωσης.

Η ημερίδα απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό top level marketing, advertising και PR executives καθώς και σε Managing Directors και CEOs.

Η Sepideh Dundon, Emea Marketing Solutions Partnerships και ο Sam Parker, Partner Account Director στο LinkedIn, θα βρεθούν στην Αθήνα, προσκεκλημένοι της httpool Hellas, αποκλειστικό εμπορικό εκπρόσωπο του LinkedIn στην Ελλάδα.

Οι δύο ομιλητές θα δώσουν insights, για αποτελεσματική αξιοποίηση του κορυφαίου επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου μέσα από το content marketing και θα μοιραστούν με τους καλεσμένους τους τακτικές και παραδείγματα από best cases άλλων χωρών.

Την αποκλειστική εμπορική αντιπροσώπευση του LinkedIn, σε 17 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, έχει η εταιρεία httpool.

Ο αριθμός των χρηστών του LinkedIn ανέρχεται σήμερα σε πάνω από 384 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες και περιφέρειες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons