Το IMC 07, η διαφήμιση, το internet και δωρεάν WiFi

by Stefanos Kofopoulos • On 13-12-2007 • AT 5:42 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

imc 07

Ομολογώ ότι δεν είχα ιδέα περί IMC ή αλλιώς Interactive Marketing Conference, μέχρι την στιγμή που ο Uroborus έστειλε το σχετικό email – πρόσκληση. Επισήμως το IMC 07 “θα είναι αφιερωμένο στο Integration της παραδοσιακής και της online επικοινωνίας” με καλεσμένους “διεθνείς ομιλητές και στελέχη της ελληνικής αγοράς” που “θα αναπτύξουν δοκιμασμένες πρακτικές και λύσεις που κάνουν πραγματικότητα την «360ο επικοινωνία»”. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αρκετοί έξυπνοι και πολύ ανήσυχοι άνθρωποι θα βρεθούν στον ίδιο χώρο για να προσπαθήσουν να συζητήσουν και να σκιαγραφήσουν τον σύγχρονο χρήστη – καταναλωτή, να παρουσιάσουν case studies από την Ελλάδα και το εξωτερικό και τελικά να ενεργοποιήσουν διαφημιζόμενους και διαφημιστές, ώστε να ενσωματώσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα διαδραστικά μέσα ως στρατηγικό κομμάτι μιας ευρύτερης επικοινωνιακής καμπάνιας.

Εκτός από το δωρεάν WiFi στο συνεδριακό κέντρο, αυτό που IMHO έχει μεγάλη αξία, είναι η ενεργοποίηση διαφημιζόμενων και διαφημιστών. Θέλω να μιλήσω στην Patou Nuytemans – Digital Director στην Ogilvy Group, με ευθύνη την ευρύτατη περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΑΜΕ) και στον Brian Kealy υπεύθυνο για την ενδυνάμωση των σχέσεων των υπαρχόντων καταναλωτών, υπεύθυνο προσέλκυσης νέων για τα Windows Live αλλά και για τις υπηρεσίες που προσφέρει το MSN.

Με ενδιαφέρει να μάθω πως αντιλαμβάνονται το οικοσύστημα των social media και του interactive marketing άνθρωποι που έχουν εμπειρία πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι του χάρτη με διευρυμένες αγορές και εκατομμύρα ωριμότερων χρηστών. Θέλω να ακούσω τις απόψεις έμπειρων επαγγελματιών με κουλτούρα μακρυά από τα Ελληνικά σύνορα και επαγγελματική καθημερινότητα που προφανώς είναι διαφορετική και ευέλικτη.

Περιμένω το WiFi να δουλέψει όπως πρέπει για να κάνω live blogging και να δώσω μια πραγματικά interactive χροιά. Εγώ θα κάνω blogging εσείς θα αφήνετε σχόλια με ερωτήσεις για το IMC 07. Για την ιστορία αξίζει και για τους πιο ψαγμένους αξίζει και το IMC 07 Facebook group αλλά και το πρόγραμμα του συνεδρίου που θα βρείτε εδώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η πρόσκληση περιλαμβάνει και δωρεάν είσοδο; Γιατί το διακοσαράκι είναι κάπως τσουχτερό.

  2. Kalo akougetai, an eksaireseis ta 200 Europoula tis symmetoxis…

  3. Φαντάζομαι ότι η πρόσκληση σημαίνει δωρεάν είσοδο γιατί σίγουρα δεν έχω 200 ευρώ διαθέσιμα αυτή την στιγμή αλλά ούτε και αύριο!

  4. Em tsampe thes na kaneis networking kai sy bre Titana…

Top

Show Buttons
Hide Buttons