Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Ημαθίας

by Stefanos Kofopoulos • On 22-11-2007 • AT 4:27 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

naousa08.ekped.gr

Μπορεί να είναι ένα απλό blog στημένο σε WordPress αλλά η αξία της πληροφορίας και της ιδέας είναι εξαιρετικά σημαντική – κατά την ταπεινή μου γνώμη βεβαίως. Ο λόγος για τον τρόπο που αποφάσισαν να επικοινωνήσουν το 1ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Ημαθίας, Ψηφιακό υλικό για την υποστήριξη του παιδαγωγικού έργου των εκπαιδευτικών.

Μερικά posts, κάποια pages, archives και ημερολόγιο πάνω σε ένα αρκετά γνωστό theme μαζί με SEO του WordPress και Google Adsense παρακαλώ. Μια τόσο απλή στην υλοποίηση ιδέα, με ελάχιστο κόστος μπορεί να αποτελέσει σημείο επικοινωνίας ανοιχτό προς όλους.

Από τις πληροφορίες που βλέπω στο blog, το στήσιμο έγινε από τον Σαλονικίδη Γιάννη με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας & του Δήμου Νάουσας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εύγε!! Αν ειναι σημαντικό λέει; Στην Ελλάδα όπου ακόμα μερικοί γραφικοί εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες ως “εργαλείο του διαβόλου” ή ως το αντίστοιχο “χαζοκούτι” όπως έλεγαν στα 80s και 90s. Αυτή ειναι ΚΙΝΗΣΗ! Επιτέλους. Εξαιρετικό. Μην σκεφτόμαστε με δικούς μας όρους. Δείτε το ότι, ειδικά στον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ τομέα, εδώ οργανώνεται / ανακοινώνεται, επικοινωνείται κάτι, information share μέσα από το διαδίκτυο. Εκεί που πριν 2-3 χρόνια δεν είχαν ούτε dial up! Μακάρι να ακολουθήσουνε και πολλοί άλλοι! Congratulations! Θα το κάνω post!

Top

Show Buttons
Hide Buttons