Ηλιακοί σταθμοί φόρτισης Street Charge

by George Polyzos • On 12-11-2014 • AT 3:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

street-charge

Η εξάπλωση της χρήσης smartphones και tablet PC με εντυπωσιακούς ρυθμούς και ο σύγχρονος τρόπος ζωής στην πόλη αυξάνουν παράλληλα τις απαιτήσεις των χρηστών.

Οι νέες εφαρμογές δημιουργούν την ανάγκη στους χρήστες να είναι συνέχεια συνδεδεμένοι με μια πλήρως φορτισμένη κινητή συσκευή. Σε αυτό ακριβώς το σημείο κάνουν την εμφάνισή τους οι ηλιακοί σταθμοί φόρτισης Street Charge.

Πιο συγκεκριμένα, οι ηλιακοί σταθμοί φόρτισης Street Charge ανταποκρίνονται στην ανάγκη για περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες στους χρήστες, παρέχοντας δωρεάν ενέργεια και φόρτιση των κινητών τους συσκευών ώστε να είναι συνέχεια συνδεδεμένοι με πρόσωπα ή πράγματα που έχουν περισσότερη σημασία γι αυτούς όπου κι αν βρίσκονται.

Οι ηλιακοί σταθμοί φόρτισης Street Charge έχουν βραβευτεί με το βραβείο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού Architizer A+ για το 2014 και είναι ιδανικοί για δημόσιους χώρους όπως πάρκα, πλατείες, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια ή λιμάνια, πανεπιστήμια, μουσεία ή αρχαιολογικούς χώρους, παραλίες.

ATT_Street_Charge

Σε συνεργασία με την εταιρεία AT&T και το δήμο της Νέας Υόρκης έχουν αναπτυχθεί με επιτυχία σε πάνω από 50 κεντρικά σημεία της αμερικανικής μεγαλούπολης μέχρι σήμερα. Έχουν επίσης έχουν τοποθετηθεί σε 17 ακόμη πόλεις στον κόσμο όπως Μαϊάμι, Σαν Φρανσίσκο, Σαν Ντιέγκο, Πουέρτο Ρίκο, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Ντουμπάι, Σύδνεϋ κ.α.

Οι ηλιακοί σταθμοί φόρτισης Street Charge έχουν επίσης τη δυνατότητα να εξελιχθούν εκτός από σταθμούς παροχής ενέργειας σε hub για Wi–Fi, φωτισμό, διαφημιστικά μηνύματα, αξιοποιώντας την τεχνολογία με αποδοτική χρήση των φυσικών πόρων και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προς μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Τα πρώτα Street Charge θα έρθουν σύντομα σε Ελλάδα και Κύπρο από την Glensol Energy.

[Δ.Τ. Glensol Energy]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons