ΙΚΕΑ Κατάλογος 2013, LED με την πιο high-tech έκδοση πριν το 2014

by Stefanos Kofopoulos • On 04-06-2013 • AT 3:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
IKEA

ΙΚΕΑ Κατάλογος 2013, LED με την πιο high-tech έκδοση πριν το 2014

Μια ανάσα πριν το καλοκαίρι και ο κατάλογος ΙΚΕΑ 2013 φαίνεται ξεπερασμένος αλλά παράλληλα τόσο high-tech όσο ποτέ πριν. Η εμμονή και η επιμονή των ΙΚΕΑ καταστημάτων στα LED φωτιστικά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, αποτελεί δέσμευση για το παρόν και το μέλλον.

Ο ΙΚΕΑ κατάλογος 2013 πήγε τόσο καλά που η συνέχεια για τον κατάλογο 2014 θα είναι περισσότερο high-tech από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Σας έχουμε ήδη δείξει 4 IKEA LED φωτιστικά για high tech γραφεία και πως να εξοικονομήσετε ενέργεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πέρυσι για πρώτη φορά ο κατάλογος IKEA 2013 ήταν διαθέσιμος στην κλασσική εκτυπωμένη μορφή για το σπίτι, online στο web αλλά και ως ξεχωριστό app για iPhone, iPad και Android.

Σε αναμονη για τον ΙΚΕΑ Κατάλογος 2014 με πολλα LED φωτιστικα και τεχνολογια

Με τον ΙΚΕΑ κατάλογος 2014 μια ανάσα μακρυά από την κυκλοφορία, η Σουηδική εταιρεία υπόσχεται τεχνολογικές καινοτομίες και εξελίξεις που θα βοηθήσουν όλους να εξοικονομήσουν χρήματα και να κάνουν καλό στο περιβάλλον. Η τηλεόραση – έπιπλο – Blu-ray IKEA Uppleva είναι μια λύση αλλά ο LED φωτισμός είναι αυτό που αφορά όλους και σύντομα θα γίνει mainstream.

LED: ως και 85% λιγοτερη ενεργεια απο τους παραδοσιακους λαμπτηρες

ΙΚΕΑ Κατάλογος 2013, LED με την πιο high-tech έκδοση πριν το 2014

Στην ΙKEA τα LED φωτιστικά είναι κάτι παραπάνω από προσπάθεια εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Η εταιρεία υποσχέθηκε ότι μέχρι το 2016 θα πουλάει μόνο LED λαμπτήρες και φωτιστικά. Ο σημερινός ΙΚΕΑ κατάλογος 2013 διαθέτει ήδη 72 διαφορετικά είδη φωτιστικών LED και 12 είδη LED λαμπτήρων LEDARE σε όλα τα καταστήματα.

Είναι σίγουρο ότι ο ΙΚΕΑ κατάλογος 2014 θα έχει περισσότερα LED από ποτέ, για το δικό σου γραφείο, σπίτι και start-up που ονειρεύεσαι να φτιάξεις με χαμηλό κόστος, προχωρημένο design και φυσικά δικαίωμα στην επιλογή. Η τεχνολογία των LED το επιτρέπει και το ΙΚΕΑ κατάλογος 2014 θα είναι για άλλη μια φορά στο τσεπάκι σου μέσα από το αγαπημένο σου iPhone και Android.

ΙΚΕΑ Κατάλογος 2013, LED με την πιο high-tech έκδοση πριν το 2014

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons