Κατάλογος IKEA 2014 στην Αμερική, δες το και εσύ online τώρα

by Stefanos Kofopoulos • On 18-07-2013 • AT 10:56 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
IKEA

Κατάλογος IKEA 2014 στην Αμερική, δες το και εσύ online τώρα

Η νέα σειρά προϊόντων από τον Κατάλογο ΙΚΕΑ 2014 είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους. Οι Αμερικανοί έχουν ήδη στην νέα έκδοση του καταλόγου IKEA 2014 διαθέσιμη online στο web.

Το 2014 ειναι γεματο φωτιστικα και λυσεις LED σε ολο τον καταλογο IKEA

Για άλλη μια φορά ο νέος κατάλογος είναι γεμάτος εκπλήξεις από την ΙΚΕΑ αλλά και τεχνολογία με LED φωτιστικά και λάμπες να ξεχωρίζουν και αυτή την χρονιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον τα LED προϊόντα είναι ενσωματωμένα σε κάθε πρόταση του νέου καταλόγου IKEA 2014: καθιστικό, υπνοδωμάτιο, γραφείο, κουζίνα, τραπεζαρία.

ΔΕΣ: 4 IKEA LED φωτιστικά για high tech χώρους

Οι λύσεις για τα φωτιστικά ξεκινάνε από την σελίδα 194 του νέου IKEA καταλόγου 2014 και συνεχίζουν από εκεί. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ένας από τους σχεδιαστές αντικειμένων IKEA: Οι λάμπες και τα φωτιστικά τεχνολογίας LED ανοίγουν νέους ορίζοντας στους σχεδιαστές. Στους καταναλωτές σημαίνει απλά οικονομία, ευκολία, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λιγότερη εκπομπή θερμότητας από την λάμπα.

Δείτε την Αμερικανική έκδοση του νέου Καταλόγου IKEA 2014 εδώ μέσα από τον browser.

Startup γραφειο με φθηνα και ομορφα επιπλα και καρεκλα απο τον καταλογο IKEA 2104

Φυσικά πέρα από LED και τεχνολογία ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2014 έχει όλα όσα περιμένει κανείς από την IKEA για το σπίτι, το δωμάτιο, το σαλόνι, το γραφείο ακόμα και για την αποθήκη και τους DIY hackers των επίπλων ΙΚΕΑ. Υπομονή για να δούμε τις νέες καρέκλες για το γραφείο και τα startups και τα νέα στρώματα ΙΚΕΑ 2014 για τους ίδιους χώρους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που βλέπουμε το 2014; Στο λινκ του 2013 έχει..

  2. προτιμώ τους έντυπους καταλόγους!

Top

Show Buttons
Hide Buttons