ΙΚΕΑ 2013, πώς να επιλέξεις το τέλειο στρώμα σε 2 λεπτά [VIDEO]

by Stefanos Kofopoulos • On 28-06-2013 • AT 11:07 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

ΙΚΕΑ 2013, πώς να επιλέξεις το τέλειο στρώμα σε 2 λεπτά [VIDEO]

Ατελείωτες ώρες δουλειάς ή non stop party το Σαββατοκύριακο; Αυτό που χρειάζεσαι είναι, εκτός από νερό και καφέ, πολλές ώρες καλού ύπνου. Για αυτό το IKEA ετοίμασε ένα οδηγό αγοράς για να σε βοηθήσει να επιλέξεις το στρώμα που ταιριάζει τέλεια στο σώμα σου.

Μέχρι να γίνουμε robot, όπως ξέρετε ποιοι, ο ύπνος είναι ένα αναγκαίο κακό. Η δουλειά, το στρες, τα πολλά ποτά και ξενύχτια φθείρουν τον οργανισμό και απαιτούν το αντίδοτο τους. Ένα 8-ωρο καλού και βαθύ ύπνου για να αναπληρώσουμε χαμένη ενέργεια, να ξεκουράσουμε τους μυς και να καθαρίσει το μυαλό.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ: Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2014 στην Αμερικη, δωρεάν και διαθέσιμος online για όλους

Το στρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα του ύπνου και για αυτό ο κατάλογος ΙΚΕΑ 2013 είναι γεμάτος με προτάσεις για τον δικό σου σωματότυπο και τον τρόπο που κοιμάσαι. Τώρα, με την βοήθεια των ΙΚΕΑ μαθαίνεις σε δύο λεπτά τι στρώμα ταιριάζει καλύτερα στον τύπο σώματος και τον τρόπο που κοιμάσαι. Εναλλακτικά μπορείς να ξαπλώνει άνετα και να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου gadget και την τεχνολογία πριν κοιμηθείς.

Πριν τον ΙΚΕΑ καταλογο 2014, αγορασε το τελειο στρωμα το 2013

Το επόμενο βήμα θα είναι το τέλειο στρώμα μαζί με την τηλεόραση και το γραφείο κρεβάτι για τα geeks και τα startups της Ελλάδας. Δεν μπορεί θα το βγάλουν και αυτό κάποια στιγμή στον IKEA κατάλογο 2014.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατι δεν αναφέρεται οτι ειναι Advertorial?

    • Γιατί δεν είναι

  2. πήρα στρώμα από το ΙΚΕΑ και χάλασε σε 6 μήνες

    • Θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί τους για αντικατάσταση / service / εγγύηση που προσφέρουν κλπ

Top

Show Buttons
Hide Buttons