Κατάλογος ΙΚΕΑ 2011 στην Αμερική με φθηνά LED

by Stefanos Kofopoulos • On 19-08-2010 • AT 11:35 am • 5 ΣΧΟΛΙΑ
IKEA

IKEA 2011 jansjo LED lamp

Μια ανάσα μετά τον δεκαπενταύγουστο και ο κατάλογος ΙΚΕΑ 2011 είναι ήδη διαθέσιμος στην Αμερική. Προφανώς περιέχει ένα σωρό ομορφιές και καλούδια που μπορείτε να περιμένετε να δούμε και στην Ελλάδα πολύ σύντομα, το σημαντικότερο όμως χαρακτηριστικό είναι η επιμονή στα LED. Είναι χαρακτηριστική η σελίδα του ΙΚΕΑ 2011 που αναφέρει:

To everyone who enjoys changing light bulbs, we apologize. this super-efficient LED lamp shines up to 25 years

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, η τιμή της συγκεκριμένης λάμπας LED μειώνεται από τα $39.99 στα $9.99, φωνάζοντας αγόρασε με. Το μοντέλο κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από τον κατάλογο 2010 αλλά η τιμή του προ ημερών ήταν ακόμα στα 25 ευρώ ή κάπου εκεί. Ελπίζοντας ότι αυτούσιος ο Αμερικανικανός ΙΚΕΑ 2011 κατάλογος θα φτάσει και στην Ελλάδα (με τις απαραίτητες διαφοροποιήσεις από αγορά σε αγορά) δεν νομίζω ότι χρειάζεται σκέψη για την επιλογή της νές λάμπας γραφείου και διαβάσματος αν η τιμή πέσει στα ίδια χαμηλά επίπεδα. Τα LED είναι είναι το οικολογικό μέλλον, ειδικά τώρα που κοστίζουν τόσο χαμηλά… τουλάχιστον στον Αμερικανικό ΙΚΕΑ 2011 κατάλογο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H τελευταία σου φράση έχει όλο το juice. “Τουλάχιστον στην Αμερική”… και προσθέτω “…και στις άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες…”.

    Ιταλία, έχω πάει σε IKEA και έχω χάσει τη μπάλα με τις μισές τιμές που έχουν εκεί, αντίστοιχα με εδώ…

    Κατάρα to be greek…

    • Αναφερόμουν στην ποικιλία και τα προϊόντα

  2. …και στην Ελβετία έχει CHF 19,95 = ευρώ 14,90. Οποτε πάμε Ελβετία…

  3. και εμάς θα είναι προσφορά αλλά στα 29,99

  4. και δω αυστρία έχουν μοιράσει κατάλογο 2011 και κάνουν κάτι κολπάκια σε εμπορικά κέντρα με έναν κατάλογο ειδικά για κουζίνες και family card

Top

Show Buttons
Hide Buttons