ΙΚΕΑ 2011 δωρεάν πρωινό σήμερα 13 Ιουνίου

by Stefanos Kofopoulos • On 13-06-2011 • AT 2:03 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
IKEA

ΙΚΕΑ 2011 δωρεάν πρωινό σήμερα 13 Ιουνίου

Είναι το ίδιο ΙΚΕΑ πρωινό με πριν από 2 χρόνια αλλά στην πιο ΙΚΕΑ 2011 εκδοχή του καταλόγου και με τιμή που ταιριάζει στην κατάσταση. Για τις 13 Ιουνίου 2011, δηλαδή την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, το ΙΚΕΑ προσφέρει το πρωινό δωρεάν. Λουκάνικο, αυγό, ψωμάκι και όσο καφέ μπορείτε να πιείτε. Προφανώς θα ρίξετε μια ματιά και στα καλούδια ΙΚΕΑ από τον κατάλογο του 2011, με LED ή χωρίς, την καλοκαιρινή έκδοση του καταλόγου για το 2011 αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά πως η μέρα μπορεί να ξεκινάει πολύ φθηνά και εύκολα, ακόμα και όταν επιλέξετε να φάτε πρωινό στα ΙΚΕΑ επί πληρωμή. Μακάρι να πρόσφεραν internet στον χώρο της καφετέριας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραιο το πρωινο, μπας και πατησει κανεις το ποδι του αλλα τωρα που βαζουν και μπομπες ποιος παει…τελικα το ΙΚΕΑ θα καταληξει φαγαδικο…ελεος με το κρεβατι που πηρα…εσπασε στο μηνα…

  2. Θα συμφωνήσω με τον john, η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα, και πάει στα κομμάτια το design που και αυτό όσο πάει και χειροτερεύει, η ποιότητα κατασκευής είναι μαύρο χάλι..

  3. η ποιότητα των προϊόντων είναι ίδια με την ποιότητα του φαγητού…

Top

Show Buttons
Hide Buttons